søndag den 19. februar 2012

China Glaze Prismatic: Ray-diant & Liquid Crystal

Ray-diant hedder denne neglelak, og det er den da bestemt også. Da jeg så den lignede den meget Polarized lakken fra kollektionen, men denne har en gul base. Det ligner nærmest guld. Bling Bling. De mangefarvede glitter stykker passer utroligt godt til guldet. Jeg har også 3 lag på her.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Denne neglelak hedder Liquid Crystal og mums hvor er den fed. Det er lidt svært at sige hvilken base farve den har for den skifter hele tiden. Lidt ligesom Prism er den både lilla og blå, men denne er bare lige en tand federe. Der er et par nuancer til forskel, men det er ikke meget. Jeg synes det er svært at se forskel. Det kan være, at når jeg viser dem sammen, at man kan se forskellen bedre. På billederne har jeg 3 lag.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så skrev jeg i går, at jeg ville vise jer hvordan jeg fik glitter lakkerne af igen. Jeg brugte den metode, som jeg bruger når neglelakken er ekstra svær at få af. Der er den normale metode absolut ikke nok. Jeg ved at nogle af jer fravælger disse glitter lakker netop pga, at de er svære at få af igen. Men det synes jeg er synd.

 Først tager jeg stantiol og river 5 stykker ud, så de er store nok til at komme rundt om fingrene. Dernæst tager jeg 5 vatrondeller og kommer neglelak på 1 ad gangen, sætter den på neglen og presser staniolen rundt om, så vattet sidder tæt til neglen. Når jeg har gjort det med alle neglene (en hånd ad gangen ellers bliver det besværligt), lader jeg det sidde 1-2 minutter. Pas på hvis du har rifter eller sår på fingrene, det gør nemlig nas. 

Når det så har siddet de par minutter har neglelakfjerneren virket og opløst neglelakken. Jeg trykker så ned på neglen og fjerner vattet, så neglelakken bliver siddende derpå. Når jeg så har gjort det ser det ud som på billedet. Der vil næsten altid være lidt tilbage, men så tager jeg en vatrondel mere og fjerner det sidste. Jeg bruger evt en træpind til at fjerne det i kanterne. Til sidst vasker jeg mine hænder, da de bliver udtørrede af at neglelakfjerneren sidder på så længe. Det er heller ikke særligt sundt for huden hvis der sidder rester på. Jeg er i gang med at lave en video, som viser det hele. Jeg ved dog ikke hvornår den bliver færdig. Den er lidt nede på listen over ting jeg skal lave til bloggen.

Husk at disse China Glaze Prismatic lakker kan købes hos Luxbeauty.dk for 78.75.

Sussi6 kommentarer:

Aja sagde ...

Jeg bliver simpelthen NØD til at købe nogle af de lakker! De er lige min stil :D

Et lille tip angående negellak fjerning: Jeg klipper vatrondellerne ud i 4 stykker (altså kvarte) og så virker de stadig på samme måde, men man spare mere ;-)

Jonas sagde ...

Hej!

Jeg regner med min kommentar bare bliver begravet i mængde af andre der vil lave reklame for deres blog. Men jeg vil virkelig gerne nå ud til så mange som muligt, så jeg tager chancen alligevel. Vil du ikke være sød at tage et smut forbi min hjemmeside, og læse 'Min Historie' - som er det øverste indlæg på siden. Hvis det er noget, som rør dig, eller får nogle tanker igang, må du meget gerne skrive en mail. Og jeg ville sætte stor pris på, hvis du gad dele den på enten din blog, eller på facebook. For jeg vil rigtig gerne - virkelig komme ud med mit budskab!

Kys, kram & varmehilsner,
Jonas
www.justaboy.dk

Emilie C.R.B.L sagde ...

Jeg har en neglelak GIVE AWAY på min blog fra Essie's nye forårs collagen: http://ecrbl.blogspot.com/2012/02/give-away.html

Anne Sofie sagde ...

Haha, nej hvor smart! Det skal jeg prøve :D

Betina sagde ...

Når jeg har glitterlakker på bruger jeg en underlak, og så kan lakken pilles af i store flager, og så kan de få rester der er tilbage hurtigt fjernes med neglelakfjerner. Det synes jeg personligt er meget lettere end at tage hele lakken med neglelakfjerner!

Mvh Betina
www.betinalerche.blogspot.com

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Betina.. Det er desværre ikke altid at det virker, men det man bør altid have underlak på uanset hvilken type neglelak man har på. Det er selvfølgelig rart når man kan gøre det sådan, men det er jo ikke altid at man kan vente på at lakken selv løsner sig. F.eks når jeg tester flere lakker om dagen :D
Der er også nogle lakker hvor man ikke kan gøre dette, men det er klart at foretrække ikke at bruge neglelakfjerner :D

Sussi

Send en kommentar