søndag den 26. februar 2012

Deborah Lippmann - Mermaid's Dream


Dagens neglelak er denne skønne forårs nyhed fra Deborah Lippmann. Den hedder Mermaid's Dream og er en fantastisk glitter lak. Der sker en masse i denne neglelak, så jeg vil prøve at nævne det hele. Basen er lyseblå metallisk med guld og sølv shimmer som kommer frem alt efter hvordan lyset rammer den. Så er der en mellem blå glitter som nærmest ligner flager og til sidst nogle runde mørkeblå glitter stykker.

På billederne har jeg 3 lag på, da jeg lagde hvert lag ret tyndt på. Jeg har naturligvis underlak på (CND Stickey) for at beskytte neglene. Selve lakken var rigtig nem at komme på, selvom det er en glitter lak. Da det er en neglelak med en masse forskellig størrelse glitter, så skal man bruge mere end 1 lag toplak. Det er en god ide f.eks at bruge en klar lak ovenpå inden man kommer toplak på (helst en hurtigtørrende med alle de lag) ellers kan man mærke glitteret igennem. Lakken suger nærmest toplakken til sig.

Heldigvis er der efterhånden en masse der har fået øjnene op for at vi er vilde med Deborah Lippmann lakkerne, så vi har en masse steder at handle dem. Det er bare skønt. Så køb dine DL lakker på disse sider; Luxbeauty.dk, Neglelak.com og Beautybay.com

Nu til lidt flere billeder...Sussi

4 kommentarer:

Frk.lummergøj sagde ...

Waaw Den er fantastisk!! Den skulle jeg jo ha haft idag!

Sofie Weis-Fogh sagde ...

Hej tøser :-)
Sikke en dejlig blog i her jer - læser med hver dag!

Jeg har lige et par spørgsmål omkring Deborah Lippmann neglelak:
1. Hvor kan man købe neglelakkene billigst?
2. Hvad er forskellen på glimrene Forget You og Happy Birthday?

Mvh
Sofie
sw-f.blogspot.com

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sofie.. Der er et par danske web shops der sælger dem Neglelak.com og Luxbeauty.dk

Happy Birthday har en klar base, så man kan komme den ovenpå alle andre farver, hvor Forget You har ensort base, men med samme glitter.

Sussi

Marie sagde ...

Hej Maja og Sussi.

Jeg har fornylig købt en neglelak med store glimmerstykker i, som minder lidt om Happy Birthday. Er der et trick til at lægge dem på (altså neglelakker med (store) glimmerstykker)? Når jeg lægger den på er jeg heldig hvis ét eller to stykker glimmer kommer på penslen, mår jeg har "kørt" overskydende lak af på kanten af flasken. Er det bare fordi det er en uheldig lak jeg har købt eller er der en bestemt måde at bruge dem på?
¨
(Og tak for en hyggelig blog!!)
Hilsen Marie

Send en kommentar