mandag den 27. februar 2012

Indkøb fra Føtex og H&M..

I lørdags var jeg en tur rundt i Frederikssund for at shoppe lidt. Jeg kom en tur forbi H&M for at kigge efter en kjole til mit Rocky Horror Picture Show kostume, men fandt i stedet et par nye mini lakker og en ny duo neglelak.


En sød lille papæske med 3 små lakker. Farverne er Metallic Blue, Metalic Grey og Spark Me Up. Glæder mig til at prøve dem. Tror de begge vil se super ud med glitter lakken ovenpå. Prisen for de 3 lakker er 29,95.


Det var meningen at jeg kun ville købe dem ovenover, men synes aldrig man kan få nok nude lakker og så ser den røde også ud til at være en fin murstensrød nuance. Farverne heri hedder: Dark Hot Red, Beige og Pink Me Up. Synes aldrig at H&M har været særlig gode til at finde på navne, især fordi de små lakker tit bare har navnet på selve farven. Det gør så at jeg har 4 H&M lakker med titlen Beige f.eks. Det synes jeg måske ikke er hensigtsmæssigt. Der er 3,2 ml i flaskerne. Til sammenligning har Depend's 5ml.


Den sidste fra H&M er denne duo neglelak. Den er lidt svær at fotografere pga formen. Jeg købte den pga den grønne neglelak, men da jeg fik set mere på den anden synes jeg ikke den var helt så tosset. Lakkerne har ikke hver deres navn, men hedder tilsammen Festival Fuchsia.

Derefter gik turen til Kvickly, som reklamerede med at de havde de små lakker fra L'oreal, men de havde ikke sat dem frem endnu, så jeg kørte til Føtex i stedet. Her fandt jeg så de små skønheder og købte følgende:


Det var svært at beslutte sig for hvilke jeg skulle have med hjem, men det blev til disse. Fra venstre: nummer 612, 601 og 615. Jeg har jo en svaghed for blå og grønne lakker, så det var ikke overraskende at jeg stod med disse i hænderne. Men når jeg ser på dem igen, kan jeg ikke lade være med at tænke Misa - Dirty Sexy Money og Illamasqua Muse (til de 2 yderste), men nu må vi se hvordan de ser ud på. Den lyseblå har en smule teal shimmer i sig, men tænkte at den ville være flot under min Deborah Lippmann - Glitter in the air.


Disse 3 hedder nummer: 612, 805 og 502. Igen en grøn neglelak, men også et par som er helt anderledes end hvad jeg normalt går efter. Det bliver spændende at se hvilke der bliver mine favoritter når jeg får dem prøvet. Flaskerne indeholder 5 ml neglelak og koster 39,95 (vejl pris) men i denne uge koster de 3 for 100 (både i Kvickly og Føtex).

Håber jeg snart får mulighed for at teste dem. Jeg skal starte på arbejde igen d. 1/3 så der bliver ikke så meget tid til den slags i hverdagene. Håber snart at dagene bliver længere og solen er mere fremme, så vi kan få det bedste ud af dagene igen.

Sussi

2 kommentarer:

Send en kommentar