torsdag den 9. februar 2012

Ide til Valentins dags negle.I dag har jeg en ide til Valentins dags negle til jer. Jeg tog nogle bedre billeder af denne manicure den anden dag for de første blev ikke særlig gode. Jeg er ikke den store bruger af lyserød neglelak, men har da en håndfuld af slagsen i tilfælde af at jeg lige har et svagt øjeblik.

Den lyserøde neglelak er fra Barry M og hedder Strawberry Icecream. Jeg har to lag på for at gøre den jævnt fordelt og helt dækkende. Barry M's lakker er normalt meget dækkende og nogle gange en smule tykke i konsistensen.

Ovenpå har jeg lagt 2 lag af en af mine favorit flagelakke, nemlig Color Club's Covered in Diamonds. Det er farvestrålende flage stykker i en klar lak. Selvom dette er en toplak, kommer jeg alligevel et ekstra lag Seche Vite ovenpå. Flagestykkerne i Covered in Diamonds kan nemlig stikke lidt op af lakken, så et ekstra lag toplak mindsker dette. Ellers kan det sidde fast i tøjet f.eks.

Jeg regner med at vise jer et par andre ideer til Valentins dag. Har allerede en ide mere på vej.

Tilføjelse: kiggede lige min mail igennem og så at man på Barrym.com indtil midnat fredag (imorgen) kan få 20% på sin ordre med koden "val20".

Sussi

4 kommentarer:

I.P. sagde ...

wow!!

Ditte ♥ sagde ...

Det er flotte.! Hvor har i købt den der Color Club's Covered in Diamonds henne? (-:

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Ditte.. den er købt hos Transdesign.com

Sussi

Sanne sagde ...

Go' idé så man kan få brugt sine lyserøde lakker fra "gamle dage". Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Send en kommentar