fredag den 10. februar 2012

OPI - Nicki Minaj..


Dagens negle er disse 4 fra OPI's nye Nicki Minaj kollektion. Jeg havde købt mini kollektionen på Ebay og blev vist godt taget bagi. Den neglelak fra kollektionen som jeg helst ville have og var grunden til at jeg i det hele taget købte den, var Metallic 4 Life. Den var nemlig i mini kollektionen... MEN den person der solgte mig denne her pakke, havde så byttet den ud med glitter lakken Save Me. Øv øv øv øv.. Så må jeg bare få Maja til at snuppe den med hjem til mig fra USA :D


Fra venstre:

Save Me - en klar neglelak med små sølv glitter stykker og lange tynde multifarvede/holo stykker glitter. Jeg må indrømme, at dette er en af de typer glitter som jeg synes ser helt forkert ud på neglene. Den ser flot ud i flasken, men jeg er ikke den store fan desværre. Jeg har 3 lag på.

Fly - en lys teal blå. Den er faktisk mere lysende end den er på billederne, men det var lidt svært at få den flotte farve helt frem i den belysning jeg havde at arbejde med. Jeg synes den minder lidt om Illamasqua's Muse, som er en anelse mørkere. 3 lag.

Pink Friday - måske ikke så pink som den er lyserød. Jeg ved godt at Nicki Minaj bruger disse farver i sine videoer, men må sige at jeg blev en anelse skuffet over denne her. Havde forventet noget mere interessant og vildt. Måske en lyserød glitter, eller holo. Den er nu fin alligevel..  3 lag.

Did it on 'em - da jeg så denne her i flasken tænkte jeg OPI Who the Shrek are you? Men efter at have kigget lidt nærmere på de 2 synes jeg at de alligevel er et stykke fra hinanden. Did it on 'em er mere en mellem ting mellem Fiercely Fiona og Who the Shrek are you. Den er også mere gul end grøn. Jeg ved dog ikke hvor godt den passer til min hudfarve. Tror den vil være fed at bruge med noget sort glitter ovenpå til en sort kjole måske.. hmmm.. 3 lag.

Jeg er måske en smule øv over at jeg brugte 60 kroner på disse 4, så det kan være de kommer i bunken med præmier til vores 3 års jubilæums konkurrence. (se linket under banneret). Jeg tror til gengæld jeg vil komme Super Bass Shatter og Metallic 4 Life på ønskelisten.

2 lag Save Me over de 3 lakker. Er stadig ikke helt hooked på den.. 

Sussi

14 kommentarer:

Amalie sagde ...

Metalic 4 Life er bare et must have hvis du spørger mig. så flot og meget deborah lippman agtig i sin effekt og virkelig fed at lave simpelt nail art over fordi det bliver endnu mere specielt

M. Hermansen sagde ...

Kan det passe, at de to glitterlakker ligner hinanden? Vi har nemlig fået kollektionen der hvor jeg arbejder, og da prøvede jeg glitteret, og det ligner rimelig meget synes jeg?

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Hvis sælger sender noget andet end det bestilte/det der står beskrevet i auktionen - så ER du i din ret til enten at få en del af pengene tilbage - eller også skal sælger sende den rigtige lak efterfølgende, og det burde sælger gøre helt automatisk, hvis du ellers har gjort opmærksom på problemet...
Men det er nogle kønne farver, og teal er altid SÅ svær at gengive farvekorrekt, en svøbe for os der elsker dem :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

M hermansen. Hvilke 2 glitter lakker mener du ligner hinanden?

Maria. Jeg var inde og kigge igen på sælgers side og der stod faktisk save me. Så det er bare mig der var naiv og ikke tjekkede efter. Men stadig lidt øv.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg er en lille smule skuffet. Men fly og glitterlakken er da fine

Anonym sagde ...

Hej. Vil bare høre om I har prøvet at bestille noget fra beautybay.com - og hvis I har, var det en god oplevelse?

Passion4Polish sagde ...

BeautyBay er en fantastisk god side. Kan kun anbefale den :)
De sender rimelig hurtigt (5-7 dage i posten som regel) og pakker altid pænt ind.
Jeg er hooked :)

/Charlotte fra Passion4Polish.com

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Jeg har flere gange bestilt fra beautybegy.com og har hver gang været tilfreds med både service, udvalg og priser, men helt klart også hvor hurtige de er med at sende varerne. Det er jo selvfølgelig også hurtigere at sende varer fra england i forhold til usa. Priserne er dog en del dyrere end i usa, men man slipper så for told og importgebyrer. Synes du skal prøve. Især nu hvor de har gratis fragt!

Har du brug for yderligere hjælp er du velkommen til at skrive til os på kontakt@neglenymfer.dk

Sussi

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Øv, Sussi, nåh, men IKKE for at lokke dig, meeen...
Metallic 4 Life: 7.95 + 2.25 shipping http://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Polish-Color-Nicki-Minaj-Metallic-4-Life-N15-/260954518620?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cc219f45c
M4L + Super Bass Shatter full size 11.95 (har kun to tilbage) og shipping 9.95 til DK http://www.ebay.com/itm/OPI-Nicki-Minaj-Metallic-4-Life-Super-Bass-Shatter-N15-N18-0-5oz-15ml-/220947768655?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337183654f

Anonym sagde ...

Hej, jeg har et lille problem. Når mine negle bliver ca. 1-2 mm lange, er det ligsom om man kan tage den øverste flade af neglen af. Det er virkelig irreterende, fordi jeg gerne vil have lange smukke negle. Jeg har prøvet mange forskellige ting, men ingenting har hjulpet.
Så jeg ville høre om i har et bud på hvad jeg kan gøre.
Hvis i har det på samme måde, hvad gør i så for at få det til at stoppe?
jeg er desperat, så vil gøre næsten alt!

Amalie Tandrup Hoelgaard sagde ...

hvor er de fine! :-)

- tag gerne et smut forbi min blog, jeg har en give a way igang http://amaliehoelgaard.blogspot.com/p/give-way-igang_31.html

M. Hermansen sagde ...

Metallic 4 life og save mé, jeg er i salling, og den vi har fået hjem i forbindelse med Nicki minaj kollektionen, er også save mé. Både i minisættene, men også som den almindelige str udgave som jo sælges seperat:)

M. Hermansen sagde ...

*men jeg kan se at asos sælger minisættene i to forskellige udgaver - en med metallic 4 life og en med save me:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

M.. De to er slet ikke ens :D På den æske jeg har fået står der Metallic 4 life på, men der var save me i pakken. Derfor troede jeg at det var en fejl fra sælgers side.

Sussi

Send en kommentar