fredag den 3. februar 2012

Indkøb fra min strøgtur..

Indkøb fra min strøg vandring.

I dag vil jeg vise jer de lakker jeg købte, da jeg var ude og shoppe i lørdags. Spa Ritual lakkerne fra Illum, Depend fra Matas og H&M lakken fra.. ja H&M.

Den første er Spa Ritual - Twisted Vine. En mørke grøn neglelak med gul undertone. Det ligner lidt en mørkegrøn oliven. Jeg synes i hvert fald at den er smuk. Jeg har ikke nogen der ligner. På billedet har jeg 2 lag samt top lak (Seche Vite).

Denne hedder Crystal Eyes og er en flot blå nuance. Jeg havde problemer med at fotografere den, da den hele tiden virkede for lys. Men dette billede viser rigtig godt den dybe mørke blå farve, som man ser i virkeligheden. Jeg har 2 lag på samt toplak (Seche Vite).

Så blev det de 2 lakker fra Depend, nemlig nr. 254 og nr 255. Nr 254 er den blå creme lak, som jeg har på lille finger og langemand. Den minder faktisk pænt meget om Spa Ritual lakken ovenover. Dog er den en anelse lysere. Tror vist en af dem kommer i til salg bunken. (Der ligger efterhånden en del, så jeg håber jeg snart får tid til at sætte dem til salg.) Den anden derimod er helt uventet, nemlig en mat neglelak med shimmer. Det havde jeg ikke set komme fra Depend, så jeg er positivt overrasket. På billederne er der 2 lag af hver neglelak, men ingen toplak pga den matte.

Til sidst vil jeg vise jer denne nye duo neglelak fra H&M. Den hedder Navy Cosmos og er en blå/koralrød neglelak kombination. Jeg synes at den blå minder en del om Blue My Mind og den anden er en skarp koralrød nuance, som jeg ikke synes er mig. Jeg købte den mest pga den blå. Jeg var faktisk også skuffet over penslerne i flaskerne. De var meget store og lange, så det var ikke særlig nemt at påføre lakkerne. Man kan se det på ringfingeren. Der har lakken lagt sig i en klump på spidsen. Lakken var, især i den røde, meget tynd og løb ned ad penslen. Det er problemet med store pensler, der kommer alt for meget lak på ad gangen, til at man kan kontrollere det.

Nå, men det var det.. nu vil jeg prøve at lave guiderne til Rom og Paris.

5 kommentarer:

NailsAndColors sagde ...

Jeg kan faktisk rigtig godt lide den fra Depend! Må hellere se at få den købt næste gang jeg er i matas :) Har heller ikke så mange af dem i forvejen.

Essie neglelak fan sagde ...

Dem fra Depend er fede. Men jeg er er bliver mest bare fan af Essie. Men det kan være, man skulle være lidt åben for nye mærker.

Det er nogle gode billeder!

Olivia sagde ...

Wauw, fed blog! Jeg elsker selv neglelak, og især nr. 255 fra Depend er fed. Den skal jeg helt sikkert få købt snart.

Hilsen Olivia
www.my-life-as-Olivia.blogspot.com

Mette K. sagde ...

Wauw, er helt vild med den grønne fra SpaRitual.
Hvor meget koster de i Illum?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Mette.. 39 for de små. de er større end depend. og vist 89 for de store.

Sussi

Send en kommentar