lørdag den 4. februar 2012

Black Swan
Så fik jeg endelig lavet en manicure med nogle af mine nye Bundlemonster plader. Det er et stykke tid siden, at jeg har haft dem fremme, så da jeg skulle til film quiz i tirsdags ville jeg lave nogle film relaterede negle. Da Black Swan var en af mine favorit film fra sidste år, og jeg havde nogle plader med fjer mønstre, så var det jo oplagt at dette skulle blive resultatet. 
Først lagde jeg 2 lag hvis neglelak, mener jeg brugte min hvide matte Inglot og et tyndt lag Seche Vite toplak. Så lod jeg det tørre i et par timer og lavede nogle andre ting. Så var jeg sikker på at det var helt tørt og ikke ville rynke sammen når jeg trykkede stemplet på. Pladerne jeg brugte var BM 214 (det dobbelte fjer) og BM 15 (det enkle fjer). På langemanden har jeg brugt halvdelen af det store stempel. 

Jeg har brugt Konads speciellak til selve stemplet, men man kan sagtens bruge andre lakker, men det virker bedst hvis de ikke er tynde. Tykkere neglelak er aller bedst. Jeg har nogle gange problemer med at stemple, så jeg tester gerne på et stykke papir om det bliver overført pænt nok. Jeg tjekker også altid på stempel puden om hele mønstret er kommer over på inden jeg påføre det på neglen.

For at man ikke trækker den sorte farve ud på det hvide når man kommer toplak på, så skal man 
- være 110% sikker på at det er tørt.
- kun køre 1 gang over hvert sted og ikke for langsomt over stemplet.
- sørge for at der er nok toplak på penslen til at man netop ikke skal køre med penslen samme sted 2 gange.

Håber I har en god weekend.

Sussi


5 kommentarer:

Marianne sagde ...

Vildt fedt design! Jeg vil lige sige at inde på nicehair.dk der har de sat mange af deres essie neglelakker ned, man kan få helt op til 60 % :D

// Marianne

Maja Sammi sagde ...

Wauw - det ser vildt smukt ud :)

Knus
/ wwww.somethingsammi.blogspot.com

Nanna sagde ...

Smukt! Det ser virkelig godt ud :-)

Mewsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Megasejemig sagde ...

Hejsa :)

Jeg tænkte på hvor i har købt jeres inglot art liner henne? Jeg har prøvet og søge efter det flere steder, men kan ikke finde et sted hvor man kan købe en.....

Send en kommentar