søndag den 5. februar 2012

Nyheder fra Depend

Jeg vil godt lige på forhånd undskyld, at jeg på nogle af billederne har tørre neglebånd, men det slider ret meget på neglene når man tester så mange lakker på en dag.
Lidt praktisk, så burde de allerede være i jeres Matas forretninger, med samme pris som de almindelige lakker fra Depend. 
Sammen med forårs lakkerne har Depend lanceret en mat toplak. Jeg har forsøgt, så godt jeg kunne, at fange effekten på billederne. Desværre gør toplakken ikke lakkerne meget matte, som vi tidligere har vist det med Essie's matte toplak. Men man kan bestemt se en forskel, hvis ikke på billederne, så i virkeligheden, men helt matte er de altså ikke.


292:
Sart koral-lyserød. Farven er super fed og forårs agtig. Den går rigtig godt i spænd med andre forårs tendenser som hvide jeans og pastelgrønne bluser.
Den er en smule tynd i konsistensen, så derfor har jeg lagt 3 lag for at få den helt dækkende. Selvfølgelig har jeg som ved de andre lakker sørget for at komme mat toplak på 2 af fingrene og alm på 2 af fingrene.293:
Forårets nyheder byder også på en perlemorslak, den er rigtig fin og elegant. Endnu en lak, som ville være rigtig passende til en konfirmand.
Det ærgerlige med perlemorslakker er, at man tit kan se alle riller i neglene, så man skal huske at anskaffe sig en ridge filler, hvis man vil undgå det.


294:
Jeg elsker pastelgrønne lakker. Det er også kun passende at en forårskollektion indeholder en. Allerede da jeg så farven i flasken vidste jeg, at vi ville blive gode venner.
Den har lidt Peppermint Patty over sig, og er en virkelig flot forårsfarve. Jeg skal helt sikkert have denne på igen engang når der ikke er sne og frost over det hele.
Forresten kan jeg se, at billedet ser lidt sjovt ud. Det er altså lyset, som gør, at det ser ud som om, den er blevet rynket på langemanden :)


295:
Det er ikke helt nok med et enkelt lag af denne lak, der skal to til at være helt dækkende. Det er dog lige meget når først man har farven på, for, tak skal du ha', en flot farve det er. Jeg er helt vild med den. Det bestemt ikke en kedelig pastel blå! Hvis man i forvejen har hang til blå lakker, bør man næsten prøve denne.
Jeg kan ikke helt bestemme mig for, om jeg bedst kan lide den matte eller blanke udgave. Det er simpelthen for svært, for smukke er begge udgaver :)


296:
"Come on Barbie, let's go party..." Jeg får de vildeste Barbie vibes fra denne lak. Det er ikke første gang Depend udgiver en rigtig tøse lyserød - og forhåbentlig heller ikke sidste.
Det er en utrolig fin og lækker lyserød, jeg ved ikke om I kan se det på billederne, men den har lidt shimmer i sig. Fordi den ikke er alt for i øjnefaldende, så får den en varm anbefaling til konfirmationsnegle, den ville i hvert fald have været et hit til min konfirmation :)
På billederne har jeg lagt 2 lag for at få den helt dækkende. Det var næsten synd at komme den matte toplak på, men sådan er det. Jeg synes bedst om den med blank toplak.298:
Koral-perlemors-rosa, er det overhovedet en farve? Det er i hvert fald sådan jeg bedst kan beskrive lakken i farven. Den er rigtig fin i farven, desværre er det slet, slet ikke min farve, den passer bare ikke til min hudtone.
Der gælder det samme som for den hvide perlemorslak, det er vigtigt at man bruger en baselak som fylder rillerne ud, for at de ikke skinner igennem.299:
Et enkelt lag er tydeligvis nok til at få denne lak til at dække. Den er utrolig farvetæt, jeg havde ellers regnet med to lag, for en forholdsvis lyslilla lak, så jeg er positivt overrasket.
Farven er rigtig fin, og bliver helt sikkert et hit til foråret. Den er pastel-lilla på den fede måde.
Som på alle de andre billeder har jeg valgt at bruge den matte overlak på ringe og lillefingeren, for at I rigtig kan se forskellen. Til ligepræcis denne lak, synes jeg, at den gør sig bedst i den matte udgave. Det toner altid lige farven en tand ned når den bliver gjort mat, så den ikke er for vild.300:
Lakken er en smule mørk, i forhold til at det er en forårslak. Men med det 'glemt', så er det en utrolig flot lilla lak. Hvis vi skal gå væk fra sidste års color block tendenser, kunne man i stedet vælge at skiftevis lægge lilla og rosa lak på (her kunne man fx bruge nr 292 fra Depend). Et andet plus er, at den er helt dækkende efter bare et enkelt lag.


301:
I flasken ligner det, at den er armygrøn, men når den kommer på, er den (heldigvis) mere grå-grøn. Den er ikke så forårs agtig som nogle af de andre lakker, men jeg kan godt se muligheder i farven. På neglene har jeg lagt to lag af lakken, og afsluttet enten med den matte toplak eller min egen blanke.
302:
Er mere støvet rosa, som jeg nærmere havde forventet som en efterårs lak. Lakken er dog rigtig pæn, og tilpas afdæmpet i farven til at den også går som arbejdslak.
Endnu engang skulle der påføres 2 lag for at få farven helt dækkende, lakken har en super god konsistens, og var rigtig nem at få til at ligge pænt. Min favoritudgave af denne lak er den blanke. Det ville jeg godt kunne finde på at bruge til en fest, jeg har nemlig en kjole som passer til den.303:
Hvis man laver laget lidt tykt, er det nok med bare et enkelt for at den er helt dækkende. Konsistensen er desværre ikke særlig god, den er tyk, og ret svær at lægge på neglen, uden at trække neglelakken af med det samme.
Farven er heller ikke min kop te. Måske passer den bare ikke til min hudtone, det korte af det lange er at det nok ikke bliver denne farve jeg tager med mig ud og rejse her i foråret.
I skal selvfølgelig ikke snydes for at se den både med mat og blank toplak, så billederne er som til de andre anmeldelser.

- Maja

Produkterne i indlægget er sendt til os fra et pr firma.

7 kommentarer:

Simone sagde ...

hvor får man fat i sådan en mat toplak henne? har aldrig hørt om sådan en før.

kh
Simone

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Simone
Den matte toplak skulle meget gerne kunne købes i Matas også. Den er også fra Depend :)
Mvh Maja

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Maja.. er vild med perlemorslakken og den sarte fersken farve. PS synes alle lakkerne er flotte med den matte toplak. :D Må jeg låne de 2? :P

Sussi

Simone sagde ...

tak for svar maja... må jeg hellere få undersøgt hurtigst muligt... og så skal jeg da bestemt også have en 298 og 299... :)

kh
Simone

Simone sagde ...

har endnu ikke fået fat i lakkerne, men sidder nu og leder efter identiske lakker for 299, da jeg er helt tosset med den, og så er 5ml måske lige lidt nok... ved I hvordan de ligger farvemæssigt i forhold til essies lapis of luxery og china glaces agent lavender?

kh
Simone

Simone sagde ...

fandt lige en farve mere, som også ligner... pucci-licious af color club...

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Simone.. Jeg hører Maja om hun kan lave en sammenligning.

Sussi

Send en kommentar