mandag den 12. marts 2012

Blå Mandag: Franske Zebraer.I dag har jeg lidt sjovere negle til mit blå mandag tema end i sidste uge. Jeg har taget de fine Salon Effects neglelak strips på vi har fået fra Sally Hansen og malet en fransk kant med OPI - Fly fra Nicky Minaj kollektionen. Jeg har malet i fri hånd og lagt 2 tynde lag på.

Salon Effects stripsne var meget nemme at komme på, lige som sidste gang tog det ca 20 minutter for begge hænder. Det gode er, at de ikke skal tørre bagefter. Man kan dog komme et lag toplak på, men det er ikke nødvendigt. Man skal bare sørge for at ens negle er fri for olier og neglelakrester. Der er en udførlig og nem at følge Trin for Trin vejledning med i æsken. I får også et billede af Zebra neglene uden den blå kant.Sussi

6 kommentarer:

The Dandelion Chronicles sagde ...

Jeg kan faktisk bedst lide dem med franch tip-effekten. Det ser på en måde mere færdigt ud. :)

Elana sagde ...

Har du erfaret, om du synes serummen som skulle gøre neglene længere virker?

Line sagde ...

Fin blog!

Kig endelig forbi min give away, linemy.dk

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Elana.. Jeg har kun prøvet det i 1 dag, så jeg kan ikke sige noget om det endnu.

Sussi

Sanne sagde ...

De er rigtig fine! Kommer der en lille vejledning? :) Jeg har lige købt nye Konad plader i USA og deri blandt er der et zebra mønster, så jeg tror jeg efterligner idéen. Det er lige den blå franske kant som gør den ekstra lækker. Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. rigtig god ide. Jeg har sat det på til april når vi har jubilæum :D

Sussi

Send en kommentar