mandag den 19. marts 2012

Nicole by OPI

Nicole by OPI er det nu velkendte mærke OPI's lillesøster mærke. Flaskerne er både runde og ovale på samme tid og indeholder 15ml neglelak. Mærket er ikke så kendt herhjemme endnu, men kan nu bl.a fås hos Beautybay.com Jeg har også set et par enkelte på OPI hylden i Illum på Købmagergade. Jeg har desværre ingen af disse endnu, men har overvejet et par stykker fra Kardashian kollektionen (billedet). Ligesom OPI har disse også sjove navne, selvom nogle af dem af en smule mærkelige er det bedre end numre.

Har I set Nicole by OPI nogle steder i butikkerne? Har I nogle?

Sussi

8 kommentarer:

Demainianen sagde ...

Hmm jeg MENER at have set dem i Neye i Odense engang? :)

Amalie sagde ...

Hvordan kan du have set den i illum når de siden januar ikke har haft opi??? Mener du ikke magasin eventuelt? Jeg har i hvert fald set en grøn stående i magasin sidste sommer men har aldrig set nogen i illum og jeg kom der flere gange om måneden før de solgte ud af deres opi for at Sephora kunne komme til. GLÆDER MIG SÅDAN TIL AT DET ENDELIG SKER, eftersigende efter d 30 april. Håber de tager nogle gode neglelakker med sig:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jo jeg mente i Magasin.

Sussi

dea sagde ...

jeg har købt et par stykker hos Neye i Rødovre centret og i Lyngby.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tøser.. Kan I huske hvad de kostede?

Sussi

Anonym sagde ...

i neye koster de 85 kr.

Nikoline sagde ...

Jeg har 6 af lakkerne fra Justin Bieber kollektionen :) Man kan få den ene af dem i Magasin, ellers har jeg set dem i "englestøv" i Hørsholm midtpunkt :)

Christine sagde ...

Jeg fandt en grøn af dem i Australien tidligere i år, der endte med at misfarve mine negle så voldsomt at de stadig er gule i den yderste halvdel.. men med en underlak fungerer den fint! :)

Send en kommentar