søndag den 18. marts 2012

Deborah Lippmann vs Wet 'n' WildSom jeg tidligere har skrevet, synes jeg, at Wet'n'Wild lakken Party Of Five Glitters minder en del om Happy Birthday fra Deborah Lippmann. Ved første øjekast minder de en del om hinanden, men alligevel ikke helt alligevel. Der er en del mere forskelligt glitter i Happy Birthday, den største forskel er at den indeholder en del guld stykker, det er med til at gøre lakken lidt varmere at se på. Også mængden af glitter afskiller de to lakker, der er meget mere glitter i Happy Birthday, det synes jeg, er rigtig godt og lækkert, så behøver man heller ikke lægge så mange lag på.
Men når det er sagt, så kan man godt nøjes med Party og Five Glitters, den indeholder meget glitter og ligner på afstand Happy Birthday. Det er i hvert fald en udemærket budget udgave af den evigt smukke fra Deborah Lippmann.

- Maja

4 kommentarer:

Simone sagde ...

det er begge skønne lakker, synes dog wet'n'wild er rigtig julet, da hovedfarverne er grøn, rød og sølv...

sts sagde ...

Har OPI Rainbow Connection som minder meget om dem:D

Please tjek min blog ud.... http://beautilicious11.blogspot.com/

Katrine Mørk sagde ...

Ved ikke om det er et lidt dumt spørgsmål men har du lagt happy birthday på lillefingeren og ringfingeren og den anden på de to andre eller hvordan?

Har selv lige købt en glitterlak som jeg synes minder endnu mere om happy birthday af mærket milani (ikke et mærke jeg kender rigtig), tror jeg gav 40kr for den højst, så det var måske også et bud på en god budget udgave, i kan se den her http://katrinemork.blogspot.com/2012/03/glitter.html (: Det blev en længere smøre, hehe..

Stylists & Make-up Artists, Copenhagen Denmark sagde ...

Hvor er de fine. Tak for det gode indlæg.

Send en kommentar