mandag den 16. april 2012

Sagde du Konad?

For lidt tid siden kom jeg i julestemning og faldt over en af Depends julelakker - den grønne med glitter. Jeg ved ikke hvorfor, jeg kommer i julestemning, når vi kun er i april, men det plejer at ske et par gange om året. Har i det også sådan?
Det er nok fordi, at jeg elsker julen, det er den hyggeligste tid på året.
Jeg har brugt et mønster, som fylder hele neglen, det er faktisk ikke fra Konad, men fra en plade fra Bundle Monster. For at være endnu mere ærlig er det heller ikke min plade, den tilhører Sussi.
Det fede ved at lave negledesigns hvor mønstret bliver stemplet på er, at det går utrolig hurtigt, og resultatet ser ud som om, man har brugt mere tid - det kan jeg godt lide.
Depend lakken er jeg bare så vild med, det er den mest julede grønne jeg har, den er virkelig lækker. Den kræver et par lag for at være helt dækkende, jeg har lagt 2, men hvis jeg ikke skulle stemple et mønster på neglen, havde jeg helt sikkert lagt endnu et lag.

- Maja

3 kommentarer:

Simone sagde ...

uh, pretty pretty... skal helt klart have investeret i nogle plader og et stempel... har set så mange smukke ting efterhånden, at jeg ikke kan undvære meget længere...! vil gerne se endnu flere mønstre fra bundlemonster...

kh
Simone

polishloving sagde ...

Beautiful green :)

Anonym sagde ...

flot mønster :-) Hvor køber man sådan nogle plader til at lave mønste med?

Send en kommentar