tirsdag den 17. april 2012

Jelly Sandwich

Jelly neglelak er neglelak, som er gennemsigtig og har samme look som jell-o.
Dagens negle er en, for tiden, meget trendy måde at dekorere sine negle med neglelak på. Ved at kombinere jelly eller lakker der ved 1 lag er en smule gennemsigtige og glitter kan man lave et helt unikt design. Man starter med at komme en ensfarvet jelly neglelak på, derefter en glitter lak og til sidst igen et lag af jelly lakken. Med de 3 lag er det en sandwich med glitter som fyldet.

Jelly neglelak er neglelak, som er gennemsigtig og er derfor ikke så populært, da man kan se den hvide del af neglen igennem. Men jo flere lag man påfører, jo mere dækker den naturligvis.


Til denne jelly sandwich har jeg brugt den lysegrå OPI - Skull & Glossbones fra Pirates of the Caribbean kollektionen. Først 2 tynde lag af denne og så 1 lag af Deborah Lippmann's Happy Birthday og til sidst igen et tyndt lag OPI. Jeg har så valgt at afslutte med Essie Matte About you, den matte toplak som giver designet noget specielt synes jeg. Jeg er vild med hvordan det får glitteret til at se ud som om det er fanget inden i neglelakken.


Til denne Jelly sandwich har jeg valgt en rigtig jelly neglelak, nemlig Oh My Gosh - Pink Red (Gosh's mini neglelak) og LA Girl Glitter Addict - Uninhibited (kan købes hos Cherryculture.com). Jeg startede med 2 lag Pink Red og derefter 1 lag sort glitter og derefter 1 enkelt lag Pink Red mere og afsluttede med 1 lag mat toplak.

Det gode ved denne Jelly Sandwich manicure er at der er utallige muligheder. Lav evt en billede søgning på Google på "Jelly Sandwich manicure" og der kommer en masse skønne bud frem til inspiration.

Sussi

Fun Fact: Engang vi havde bestilt en kæmpe kasse neglelak hjem fra USA og vi sad og pakkede ud og fordelte, tog Maja Sussi i at sidde og sige "hej" til sine neglelakker.

6 kommentarer:

Lisa Thestrup sagde ...

Jeg har for nylig tilmeldt min email hos Jer. Jeg troede man fik Jeres blog tilsendt hver gang i skriver noget på bloggen? :-.
Nå, men til min glæde kan jeg så se at Jeres blog er tilpasset mobilen :-p

Lisa Thestrup sagde ...

Jeg har for nylig tilmeldt min email hos Jer. Jeg troede man fik Jeres blog tilsendt hver gang i skriver noget på bloggen? :-.
Nå, men til min glæde kan jeg så se at Jeres blog er tilpasset mobilen :-p

Quyen sagde ...

Det ser faktisk vildt fedt ud med glitteret "indeni" lakken. Det må helt klart prøves. :)

Lisa sagde ...

Det var pudsigt!! Havde lige spekuleret på det idag, om jeg ikke skulle lave mig en "sandwich"

The Dandelion Chronicles sagde ...

Super cool.. Jeg har set billeder af jelly-manis før, men havde faktisk ikke fanget at det var de der sheer, der skulle bruges. Så fantastisk, at I lige sparede mig et fejlforsøg. :)

Og totalt sødt at sige hej til sine neglelakker! Jeg tror næsten at jeg vil sige et godmorgen hver gang jeg åbner skuffen hvor mine står i :P

Sanne sagde ...

Selvfølgelig skal man da sige hej til sine nye neglelakker, de skal jo ind i familien. :)

Jeg kom til at tænke på Carrier i SATC, som siger "Hello lover", når hun ser et par fede sko. Når hun kan, så kan vi andre også.

Send en kommentar