onsdag den 23. maj 2012

China Glaze - Secret Peri-wink-le


Dagens neglelak har jeg fundet frem fra skuffen og der har den ligget i hvert fald 1 års tid. Utroligt ik! Jeg har kigget mine lakker igennem og fundet en del som jeg aldrig har fået vist jer. Så den næste måneds tid vil jeg prøve at komme igennem denne bunke af neglelak. Nogle af dem har jeg brugt til noget negle design, men jeg har aldrig vist dem for sig selv. Det er næsten lidt synd.


 Den første af disse utestede neglelakker er denne periwinkle neglelak. Det er ikke lige til at oversætte og google translate mener også at det hedder periwinkle på dansk. Men farven er et sted imellem lille og blå.


Selve lakken har holdt meget godt, når man tænker på at den har ligget så længe. Faktisk har jeg lakker som har ligget i 4 år i skuffen (f.eks den jeg vil vise jer imorgen) som holder sig godt. Jeg har brugt min CND Stickey basecoat, 2 tynde lag neglelak og et enkelt lag Essie toplak.


Jeg vil lige vise jer en af mine nyindkøbte neglelakfjernere (køber tit neglelakfjerner). Jeg købte den i Malmø i sidste måned. Den er meget god til alm neglelak, men jeg holder mine glitter lakker fra den, ellers kommer det til at sætte sig fast i skumgummien. Det eneste minus ved den er, at den udtørrer huden lidt da man er nødt til at komme fingeren et stykke ned i. Men det er ikke noget en god håndcreme ikke kan fixe. Jeg sværger dog til Mavala's blå neglelakfjerner, som kan købes for 40 sek i Malmø. Det er en sindsyg god pris. Den koster nemlig 60 kroner i Matas. Der er dog tilbud på den vistnok til 40 danske i øjeblikket.Sussi

9 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

Super flot lak. :) Hvilken håndcreme bruger du? Jeg lider nemlig af tørre hænder og jeg har prøvet jeg ved ikke hvor mange cremer nu, uden held. :( Så tænkte at måske en negle-mania kunne hjælpe mig, for det må jo slide en del på neglene og huden med alt den neglelak. :) (Der er intet der er ment ondt, alt er sagt i en god mening. :) )

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Michelle.. :D jeg bruger Opi's håndcreme og så har jeg en mindre flaske CND håndcreme som jeg har i tasken. Begge dele er rigtig gode og drøje i brug. Jeg brugte engang en fra Sally Hansen. Den var også super god.

Sussi

Marias Nail Art sagde ...

Jeg laver altid min egen neglelakfjerner, det er let, billigt og frem for alt godt. Jeg har 2 opskrifter under DIY fanebladet på bloggen, hvis det har interesse...

Simone sagde ...

minder denne ikke utrolig meget om depend nr. 299...?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Simone... Der er en del forskel på de to. 299 er en creme lak hvorimod Periwinkle har en tyndere jelly finish. Farverne er heller ikke ens. Synes at 299 er mere lilla end blå og peri det modsatte. Nuancerne er i hvertfald ikke ens. Heller ikke i flasken :D

Simone sagde ...

okay... syntes bare lidt, men tak for det hurtige svar... :)

Sanne sagde ...

Jeg har neglelakker som er 25-30 år gamle og som stadig duer. Jeg tror selv på at det er fordi jeg altid har haft dem i køleskabet, det har jeg så ikke mere, da jeg jo fik en meget fin kommode i fødselsdagsgave. Jeg håber de stadig holder lige så godt, for jeg har en del gamle yndlingsfarver.

Jeg er også vild med de der neglelakfjernerdåser, men de duer absolut ikke til glimmerlakker, der sker nærmest ingenting.

Laver I ikke snart et tå-tema? Mine tæer trænger til nyt design, men jeg kan ikke rigtig finde på noget nemt og smart for tiden.

Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. Jeg skal ha ordnet mine tæer om et par uger, da jeg ikke selv gider at male dem :D De trænger også til en kærlig hånd. Overvejer noget sort neglelak hehe men det er måske også lidt kedeligt. Jeg tror at sommer konkurrencen bliver tæer i år.

SUssi

Lui sagde ...

Hvis man har mod på det, så kan jeg anbefale at lave neglelakfjerner krukken selv. Det tog mig 5 min og når svampen er fyldt med lak, så skrifter man bare til en ny.

http://kreative-flip.blogspot.com/2012/05/neglelakfjerner-diy.html

Send en kommentar