mandag den 7. maj 2012

Mine negle knækker!

Øv øv øv. Stort set alle mine negle er knækkede. Jeg har været syg den sidste månedstid med virus og pollen angreb så mine negle har lidt en del under mit svækkede imun forsvar.

Det er bare noget øv for lige om hjørnet venter der fester og bryllupper og det er bare så ærgeligt når jeg elsker at gøre noget særligt ud af mine negle. Ikke mindst er det jo også irriterende når jeg skal blogge om neglelak.

Den ene er knækket så langt ned at jeg ikke tror den kan nå at vokse helt ud igen. Jeg er faktisk begyndt at tænke på at få sat noget kunstigt på. Enten gele eller alryl. Men de skal heller ikke være for lange. Det er ikke særligt praktisk når man skal skifte ble osv.

Er der nogle af jer der har erfaring med den slags?

I får lige et billede af mine sølle negle.

Sussi

Fact: sussi har 1 års bryllupsdag i dag. Hold op hvor tiden går.

6 kommentarer:

Julie sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen :)
Har haft gele negle på en gang og det gjorde helveds ondt når gelen skulle tørre og så holdte de desværre ikke så lang tid som jeg kunne have ønsket mig til den pris. Men trods det kunne jeg godt finde på at gøre det igen ;)

Christina sagde ...

Jeg laver selv gelenegle (på mig selv), og jeg synes de holder rigtig godt. Jeg har før lavet akryl, men synes gelen er nemmere at arbejde med.

Christina / frkstubba.blogspot.com

Lisa Thestrup sagde ...

Jeg har haft gele negle i 2½ år nu, de holder 6-7 uger. Holdbarheden er vel ligemeget for dig hvis du bare lige skal have det gjort en enkelt gang.

Jeg kan ikke fordrage at have lange negle så jeg får ikke tipper på, kun min egen negl forstærket og den går ikke længere end til enden af fingeren. Indimellem lader jeg dem vokse en anelse længere.

Har du ellers overvejet at tage biotin? Det styrker hår og negle (ret meget endda) :-p

Lisa Thestrup sagde ...

Stort tillykke til Sussi og manden!!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Christina.. Hvilket produkt bruger du?

Lisa... Jeg ville måske gerne have en smule længde på. Mine negle plejer at være stærke men er en smule stresset for tiden så det kan være derfor. Biotin kunne være en løsning hvis det fortsætter. Tror jeg hører min lokale salon om hvad hun synes.

Tak for ideerne.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg prøvede gelenegle for et år siden...havde ellers fine og stærke negle, men skulle liiige prøve. Har fortrudt det SÅ meget...Mine negle er stadig ikke kommet sig over det. De flækker og revner og jeg må klippe dem ned hele tiden:-(

Send en kommentar