tirsdag den 8. maj 2012

Måske en lidt for mørk rød....?


Jeg ved godt, at denne chokolade røde neglelak, fra Essie, er en smule mørk, i forhold til at det er forår. Men jeg tror endnu ikke, jeg har testet den, og jeg fik bare lige lyst til en lidt mørkere lak på neglene.
Lakken er rigtig lækker i konsistens, og på billederne har jeg kun to lag på, og den dækker rigtig flot. Den er lidt jelly-agtig, hvilket kun er et stort plus. De har nu altså et eller andet lækkert over sig.

Nu er der jo ikke lang tid til (om en uge), at jeg rejser til staterne - nærmere bestemt Florida. Så der skal der indkøbes en masse nye og lækre neglelakker. Forhåbentlig finder jeg dem, jeg har luret på, på nettet, fra de kendte mærker, men jeg håber også på at støde på et par 'ukendte' mærker, som jeg kan tage med hjem og teste.
Er der nogen af jer, som har været i Florida (Orlando eller Miami), der ved, hvor jeg bare SKAL hen? Jeg er ret åben for forslag, både for forslag som handler om neglelak men bestemt også andre seværdige ting. Det eneste som ligger fast er, at jeg skal i Disneyland, men alle forslag modtages med kyshånd.

- Maja

7 kommentarer:

Sosa07ac sagde ...

Jeg har godt nok ikke lige været i de to byer, men mon ikke de "regelmæssige" butikker findes alle steder - Sally Beauty, Ulta, Target, Walmart og til sidst Macy's for de lidt dyrere mærker?

Betina sagde ...

Sidst jeg tjekkede var chokolade ikke rød, haha!
Men på den anden side, hvad skal Essie efterhånden også kalde deres røde lakker? Dem er der jo sindssygt mange af.

God tur til Florida! :)

Mvh Betina
www.thevanilladreams.net

Astrid sagde ...

du må have en virkelig godt tur til staterne ;D gid det var mig!!! glæder mig til at høre om de lakker du får køber på turen :)

Simone sagde ...

Jeg var i Miami februar 2011. Der ligger et kæmpe center der hedder Dolphin mall, så mon ikke du kan fare lidt vild der. Derudover havde vi en fantastisk tur til everglades, hvor vi var på alligatorsafari. Det er vildt fedt at sejle i de der både hvor motoren er den her store propel der står oprejst. Vi tog også en dag til Key West (allersydligste del af Florida), hvor vi var på delfinsafari. Det var så smukt at se de vilde delfiner svømme rundt. Vi afsluttede turen med at snorkle på lavt vand og se solnedgangen. Hvor var den smuk.
Vi havde faktisk en hjemmeside med alle vores billeder, men hvor den er blevet af ved kun kæresten, og han er på arbejde!

kh
Simone

Sanne sagde ...

Jeg var afsted to uger i februar, og jeg fandt ikke rigtig nogle fede lakker, udover disse:
http://gt-sanne.blogspot.com/2012/04/us-lakker.html
Ikke noget særligt, især ikke i betragtning af mine forventninger.

Nå, men vi så Disney - Magic Kingdom og Epcot - brug en hel dag i hver. Vi kunne faktisk bedst li' Epcot, men generelt havde jeg Disney kvalme allerede efter første dag. Vi kunne meget bedre li' Universal, især den gamle filmdel. Sea World er også fantastisk, jeg var vild med spækhuggershowet. Vi kørte videre til Fort Lauderdale, hvor vi besøgte Kennedy Space Center på vejen, det var de voksne meget fascinerede af, mens "børnene" (13 og 18 år) ikke var så imponerede. I Fort Lauderdale er der et mega-outlet center, hvor jeg heller ikke rigtig fik købt noget, da jeg havde mine mænd på slæb. Vi kørte videre til Key West, som vi var helt vilde med og derfra til Miami, hvor vi boede i Art Deco District. Jeg brød mig ikke om Miami, og var bestemt ikke imponeret af shoppingen. Det var tårnhøje sko og grimme T-shirt butikker over det hele. Rigtig go' tur, jeg glæder mig til at se hvad du kommer hjem med. :)

PS: Lakken minder mig om jul, selvom den ikke er julerød.

Janelle Monique sagde ...

Order some Cult Nails polishes now and have them delivered to where you're staying! That way they'll be there by the time you get there or at least before you have to leave!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak for jeres forslag :) kom endelig med flere, jeg sidder allerede og fylder listen ud med ting I har nævnt. :)
Mvh Maja

Send en kommentar