torsdag den 10. maj 2012

Sommer negle.

Først og fremmest.. det er jo ikke sommer endnu. Det siger min forårsforkølelse mig i hvert fald. Nok har solen skinnet, men blæsten er monster kold og min næse løber og jeg hoster hele tiden. Sådan er det hvert forår når solen kigger frem. Man bliver for utålmodig og så ryger tøjet af alt for hurtigt.

En af de ting jeg elsker ved sommeren og foråret er solen, men det er ikke en neglelak elskers bedste ven. I hvert fald ikke, hvis man som jeg kan lide at sidde ude på terrassen og ligge neglelak på. Desværre er solen ikke neglelakkens bedste ven og den har ikke godt af varmen. Neglelak har det altid bedst i mørke kølige omgivelser og det er min terrasse altså ikke. Så selvom jeg hiver en parasol frem, så er varmen stadig en faktor. Så selv om det er fristende, så kom neglelakken på indenfor hvor det er lidt køligt, elles kan man risikere at den klumper og er svær at påføre. Den tørrer meget hurtigere og bliver tykkere i konsistensen. Men hvis man absolut gerne vil sidde ude, så sørg for at neglelakken ikke står i solen, men i skyggen hele tiden. Det hjælper lidt.

Da solen skinnede for et par dage siden måtte jeg lige prøve et par af de sommerfarver jeg ikke har prøvet endnu. Jeg købte denne Essie neglelak hos Billigvoks.dk for et par måneder siden. Jeg har altid gerne ville have den, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe den før nu her. Det er en af de tyrkise lakker jeg synes mest om. Denne her og China Glaze for audrey er de perfekte af slagsen. På billederne har jeg 3 tynde lag, dog var de en smule svære at påføre pga varmen. Lakken hedder forresten Turquoise & Caicos.


På dette billede kan man se min CND håndcreme. Købt på transdesign.com


Sussi

2 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

Hej Sussi - nu ved jeg ikke om du har mint candy apple fra essie? Men hvis du har, hvordan er denne så i forhold til? Er den mere turkis eller? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Mint Candy Apple er lysere i farven, og mere pastel-agtig :)
Mvh Maja

Send en kommentar