torsdag den 7. juni 2012

Depend Magnet & Holo dag 1.

Dagens neglelakker har jeg glæder mig til at vise jer. Dem næste uges tid vil vi vise jer samtlige magnet og holo lakker fra Depend. De kan nu købes i Matas, dog ikke alle steder endnu, men spørg evt din lokale Matas om de vil tage dem hjem. De koster 45,- stk, både magnet lakkerne og holo'erne.

Den første er Depend magnet neglelak nr.6008. Først til billederne..Den første magnetiske neglelak jeg har valgt er denne fine blå/lilla neglelak. Lakken har en flot mørkeblå farve når man kommer den på, men når man holder magneten over lakken, så trænger der en lysere blå farve frem som danner de fine striber i lakken. Derudover har lakken et fantastisk flot lilla skær og en smuk shimmer effekt. Jeg synes at det var meget nemt at bruge den magnet der var med og det er første gang jeg har prøvet en magnetisk neglelak, men jeg synes at resultatet er flot og man kan tydeligt se det mønster som magneten har. Det eneste man skal huske er at påføre neglelak på 1 negl ad gangen og holde magneten over neglen i 10-15 sekunder og så tage næste negl. Når lakken er tør, så kan den ikke ændres. Man kan sagtens bruge både under og overlak.

Den næste er holo neglelakken nr. 2036.


Så smuk! Den første holo fra Depend jeg tester og jeg er solgt! Heldigvis kom der lige lidt aftensol da jeg skulle tage billederne. Perfekt så I kan se hvor fin holo'en er. Jeg brugte min alm underlak CND Stickey under og jeg havde ingen problemer med at påføre den. Så I behøver ikke investere i dyre basecoats for at få den til at makke ret. Det gør den helt af sig selv. :D Farven er også blå, men den ser mørkere ud i flasken end den gør i virkeligheden. Jeg undskylder lige mine korte negle, men de er sgu knækkede alle sammen på højre hånd. Så næste sæt kommer jeg omvendt på, så holo'en kommer på venstre hånd og den magnetiske på højre :D

Jeg vil komme alle sammen på hjul, så I kan se dem sammen til sidst. På disse billeder har jeg 2 lag på.

Sussi

PS I får lige en teaser på resten af lakkerne her :D(alle lakker er sendt til os fra Depend)

6 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Lige et tip til magnetiske lakker: Kom først et lag på, lad det tørre... Kom derefter endnu et lag på og gør så, som du siger: hold magneten over i 10-15 sekunder.

Det giver et lidt dybere resultat :)

Mvh Charlotte fra
www.passion4polish.com

Linda sagde ...

Dejligt, at I er så søde til at teste dem for os læsere. Tak for det :)

Jeg skal i hvert fald have nogle af de holgrafiske, så flotte!

Var dog i matas i Odense, hvor ekspedienten sagde, at det eneste de fik hjem, var den 'almindelige' sommerkollektion. Håber hun bare ikke var helt opdateret :)

Ann sagde ...

Årh, de der 6 første Depend lakker synes jeg ser fede ud, Glæder mig til at se dem på.

Sjov ny (?) trend med magnet lak, ser også ret cool ud

Anonym sagde ...

Sikke nogle smukke farver. Jeg elsker jeres blog :)

Jeg har gang i en give-away. Kig forbi :)
minelakahrimanovic.blogspot.com

Sanne sagde ...

Glæder mig til at se dem alle testet på hjul, for det ser ud som om der endelig er en go' lysegrøn holo. Det har jeg ledt efter længe. Kan man købe forskellige magneter til Dependlakkerne?

Jeanette Henriksen sagde ...

mega cool blog. skal vi følges.. jeg leger også lidt med negle engang imellem...

tjek min blog: http://jeasblanketanker.blogspot.dk/

Send en kommentar