fredag den 8. juni 2012

Depend Magnet og Holo dag 2.

Dagens holo neglelak er nr 2030. En sart rosa, som skal have et par lag for at dække helt. Ved første lag tænkte jeg "Den kommer ikke til at dække, den er godt nok tynd", men allerede efter andet lag synes jeg at den dækkede godt. Jeg gav den dog et ekstra tyndt lag, så den fik 3 tynde lag i alt. Igen var denne her nem at påføre og så længe man lige lader den tørre i 30 sekunder før man kommer næste lag på, så er der ingen problemer med neglelakken. Heldigvis kiggede solen igen frem her til aften, så jeg kunne få den fine holo effekt helt frem i lakken. Bare for en lille time siden var der helt mørkt udenfor og det regnede. Det er som om at vejret ved hvornår jeg tager billeder til bloggen.

I får lige lidt flere billeder.

Jeg må lige undskylde på forhånd. Jeg fik kun rettet lakken på min venstre hånd, så I må lige bære over med at der er malet lidt udenfor (rødme). Jeg måtte skynde mig at gøre mig færdig og tage billederne inden min mand kom hjem.Dagens magnetiske neglelak er nummer 6004. Den så altså lilla ud i flasken, men måske jeg bare er blevet farveblind! Nå, men en blå grå agtig shimmer med blå stykker glitter.. hmm jeg synes den er flot. Men nu hvor jeg lige sidder og kigger på mine negle mens jeg skriver, så ser farven altså lilla ud. Jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre. Synes tit at kameraet har problemer med lilla og blå nuancer. Uanset hvad, så synes jeg at den er fin. Jeg tog imod et råd fra i går mht at komme 1 lag på og lade det tørre og derefter tage 1 negl ad gangen med et frisk lag neglelak. Det giver lakken lidt mere dybde og man risikerer ikke at den ikke dækker helt. Selvom den dækker godt ved 1 lag, så kan en neglelak altid bruge et enkelt lag mere.

Jeg ved ikke om jeg får blogget i weekenden, da jeg skal arbejde fra 12 til 19 både lørdag og søndag. Og i næste uge har jeg fået besked på at holde ferie fra bloggen af Maja :D Jeg kommer nok forbi alligevel. Kan ikke undvære jer :D

Sussi

8 kommentarer:

Julie sagde ...

Hvor er er fine, dem må jeg have får i ;)

Ditte sagde ...

Ej hvor er de dog flotte!

Ann sagde ...

Det er begge nogle fede farver, men er især vild med den sidste.

Mette K. Frederiksen sagde ...

Jeg må indrømme at jeg er ret hooked på deres hololakker - der er godt nok nogle fede nogen i mellem :-)

Lisa Thestrup sagde ...

Ja jeg har svoret at jeg ihvertfald ikke ville købe dem fra depend når de er så dyre. Skidt pyt, jeg MÅ ha et par stykker. Kan det passe holoen kun skal tørre 30 sekunder mellem hver lag? :-)

Astrid sagde ...

uu den lyserøde ser ud som en lak for mig ;D glæder mig til at komme i matas :)

Sanne sagde ...

Når jeg ser Depend hololakken tænker jeg Color Club "Fashion Addict" - smuk er den! :)

Caroline sagde ...

Rigtig fedt med magnetneglelakkerne endelig er til at få i Matas til mindre end 100 kr :) Har lige været nede og købe en i dag, så den må lige prøves :)

Send en kommentar