mandag den 9. juli 2012

Dag 5: Blå

Dagens tema i udfordringen er blå, og da jeg har vist så mange blå lakker, tænkte jeg at intet mindre end min nyeste af slagsen ville passe til dagens tema. Jeg har jo fået min 3. Lynnderella neglelak og vil gerne vise jer den. Jeg har dog valgt, at sælge den igen og indtil videre er der en køber, men hvis ikke hun vil have den alligevel, håber jeg, at der er en anden der vil give den et godt hjem. Grunden til at jeg vil sælge den, er fordi den ikke var helt som forventet og tænkte, at en anden måske ville få mere glæde af den.. :D


Selv lakken er i en næsten klar base, dog en anelse blålig, derfor har jeg et lag H&M - Bella's Choice under. Jeg er vild med den lækre glitter, men havde håbet, at den dækkede mere (altså basen). På billedet har jeg 1 lag på lillefingerneglen, 2 på pegefingerneglen og 3 på de to midterste negle.

Lakken hedder forresten Mlle Violette de Bleu..


Sussi

De andre..

http://neglelir.blogspot.dk/
http://arlilife.blogspot.dk/
http://vickispolish.blogspot.dk/
http://lifeisafairytaleyouknow.blogspot.dk/
http://mettestraa.dk/
http://seminkjoleogaltdetandet.blogspot.dk/
http://rainbowifyme.blogspot.dk/

5 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Tja, havde det været for 2 mdr. siden havde jeg gerne købt den. men jeg er på det hold der ikke supporter hende længere ;-)

vanilla sagde ...

hvordan tager du glitter lak af da jeg gjorde det tog det hundrede år...

Negle Lir sagde ...

Vanilla: Kender du The Foil Method?

Det går ud på at du putter godt med lakfjerner på en tot vat, lægger det på neglen. Pakker fingeren ind i sølvpapir (gør det med en hel hånd ad gangen) venter 10-20 minutter. Så er lakken opløst, eller ihvertfald størstedelen. Noglegange skal man gøre det 2 gange for at få alt glimmer af :-)

Anonym sagde ...

Hvad vil du have for den? :-) - Ane

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

vanilla.. jeg kommer neglelakfjerner på vat og holder den på neglen i et stykke tid til den opløser neglelakken. Eller bruger folie metoden hvor man udover vattet kommer staniol så virker neglelakfjerneren bedre..

Ane.. Jeg har vist skrevet 115 til hende der vi købe den..

Sussi

Send en kommentar