søndag den 8. juli 2012

Guide til neglelak shopping: Flensborg

Stinna fra Neglelir gruppen på Facebook har i sin ferie været så sød, at kreere en neglelak-shopping-guide til Flensborg for os til vores kære læsere. Det er en utrolig hyggelig og sjov guide med masser af neglelak shopping muligheder..

Sussi


Seriøs shopping i Flensburg
Som seriøst laquerhead kan man må man til tider søge længere væk for at tilfredsstille behovet for ny neglelak. For denne shoppetur besluttede vi os for at drage sydpå mod Tyskland, med en drøm om billige lakker og stort udvalg.

Vi ankom til Flensborg, og havde på forhånd forberedt os med kort og adresser på vigtige lak forhandlere:


Du kan se kortet her:
https://maps.google.com/maps/ms?msid=213254645039590449718.0004c3d38cded07edef96&msa=0&source=gplus-ogsb

Vi startede med at parkere ved havnen, og gå op mod gågaden. Den første butik vi kom forbi var Karstadt (Holm 7). Her fandt vi Essence og Catrice og diverse andre mærker. De mærker de havde, der også findes i Danmark, havde typisk større udvalg, for eksempel købte jeg en flake toplak fra Maybelline jeg ikke før har set i Danmark.

Nær ved Karstadt fandt vi en Rossmann (Holm 9) hvor vi købte Essence i rå mængder. Lidt efter var Douglas (Holm 48) på vores højre side. Her havde de stort udvalg af Butter London som kostede 17 euro. De havde også Nicole by OPI Kardashian collection og NYX, og diverse andre high end mærker. Desuden havde de nogle få OPI i en tilbudskasse.

Videre af Holm fandt vi endnu en Rossmann på venstre side (Holm 41) og derefter indkøbscenteret Rewe, hvor der var en Rossmann i kælderen. Her fandt vi til vores store glæde et fyldt display med Essence Snow White kollektionen, som vi selvfølgelig tømte i en fart.

Videre ned af Holm, efter markedspladsen , lå DM på en sidevej på venstre hånd. Her havde de mange mærker, for eksempel P2, Manhattan, Rival de Loop, Catrice med flere. Desuden havde de et større Essence stativ end i Rossmann, der også indeholdt alt muligt andet negle tilbehør.

Herefter gik vi tilbage til bilen, for at køre rundt til de andre butikker i byen. Det var også på dette tidspunkt af turen at det lykkedes mig at smide kortet væk, så vi blev meget afhængige af en mildest talt utilregnelig GPS. Det førte til en del mere eller mindre hasarderede u-vendinger og små-ulovlige bakkeøvelser. En anden gang er det nok en super god ide IKKE at smide sit kort væk.

Vi kørte ud til Familia (Schottweg 94) hvor der lå endnu en DM. Det var en dejlig stor og luftig butik, hvilket var kærkomment på en varm sommerdag. Her fandt vi de samme mærker som i den første DM, men et om muligt endnu større udvalg af tilbehør.

Derefter var det Förde Park (Schleswiger Straße 130), hvor vi fandt en Rossmann og endnu en Douglas. Denne Douglas havde et restlager af en gammel Catrice serie (Million styles) som vi STRAKS kastede os over.

Derefter kørte vi rundt og ledte efter endnu et par Rossmann, hvor vores fine GPS blandt andet (vild) ledte os ud til hvad der lignede en militærbase, hvorefter vi opgav og indså at vi havde shoppet i 7 stive timer. Pyh!

 
Vigtige adresser:

DM:
Angelburger Straße 8

Schottweg 94, bei Famila

Rossmann/Kloppenburg:
Holm 9                                            Holm 41

Holm 57-61 (Rewe)                   Neustadt 67-69

Mürwiker strasse 89                 Fördestrasse 68

Karstadt: Holm 7

Douglas: Holm 48-52

Förde Park: Schleswiger Straße 130 - Her er en Rossmann og en Douglas

Vigtige tips:
  • Husk kontanter – Rossmann tager ikke kort!
  • Lad være med at smide vejkortet væk
  • Medbring euro i mønter til at betale parkering med – automaten på parkeringspladsen ved havnen tager danske mønter, dog KUN 2 og 5 kr
  • Check swatches af de forskellige mærker hjemmefra, det er nemt at lade sig forføre af de meget billige priser og købe lakke man aldrig får brugt *HOST*
  • selvom der er rigtig, rigtig mange rossmann kan det betale sig at tage i dem allesammen! selv når man tænker at man ikke gider flere rossmann.. så skal man!
  • Medbring ikke venner der ikke samler på lak – de vil ikke forstå!

Stinna

8 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Hehe, skide godt indlæg!! Tak Stinna!!!

Sanne sagde ...

Jeg kan især godt li' "selv når man tænker at man ikke gider flere rossmann.. så skal man!" - jeg kan ikke være mere enig. :)

marialehne sagde ...

uha fandt sidste dag en essence circus confetti eller sådan i Karstadt. Jeg blev glad! nogen der vil smide link til gruppen på facebook?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

maria.. Bare søg på Neglelir så burde den komme frem :D

Sussi

Simone sagde ...

Er lige sådan en beskrivelse jeg har brug for, når min negleshopping mislykkedes i Østrig. Jeg fandt godt nok en schlecker, men deres essence stativ var fuldstændig rippet! Glæder mig til på mandag, hvor jeg har fået lokket kæresten over grænsen, med lovning om at jeg nok skal betale hans sodavander :)

kh
Simone

Simone sagde ...

så har jeg været flensborg gågade rundt, uden held overhovedet. de lakker jeg var sendt på jagt efter fandt jeg kun ganske få af. det nytter ikke at man ripper butikkerne, når de så ikke fylder op igen. suk!

myre sagde ...

Simone, der har været helt tyndet ud i deres Essence stativer, fordi Essence har skiftet deres flasker ud - vi kunne allerede se det da vi var der. Men nu skulle det altså være fyldt op, så næste gang skal du nok finde noget!

Anonym sagde ...

Der var også rippet sidste gang vi var der. Vi fik de stakkels ekspedienter til at fylde op imens vi ventede. De grinede af vores iver, men var meget behjælpelige. Dette galt både for DM, Rossmann og Karstadt :-)

Send en kommentar