mandag den 30. juli 2012

Matas Mandag - Depend Magnetlak 6002
Så er Matas Mandag tilbage.. eller det er nu bare tilfældigt at jeg viser jer en neglelak der kan købes i Matas på en mandag. Jeg havde nogle billeder tilbage i den folder jeg gemmer billeder til indlæg i og disse af Depend Magnetlak nr. 6002 var de sidste. Så er jeg helt på bar bund... ej.. jeg har siddet i går og idag og lavet en masse nye neglelak billeder til jer. Dejligt med ferie, så har man tid... eller ikke. Der er jo også en lille datter der skal underholdes.

Lakken er en af de lidt underlige af slagsen. Eller rettere farven er. Den er en blanding mellem brun, beige og grøn blandet sammen. Glitter stykkerne i er guld og grønlige og det minder mig om noget bolsje jeg engang har set.

Jeg har lavet en liste over de steder hvor man kan købe disse lakker, for det er åbenbart ikke alle Matas'er der har dem endnu. Så ved du hvor man kan købe dem (og holoerne), så skriv venligst en kommentar i dette indlæg. Klik her.

Sussi

4 kommentarer:

Tina sagde ...

Ikke den pæneste depend

maibritt sagde ...

magnet i matas kolding storcenter, og de to matas nede i byen :)

Polish Life (Astrid) sagde ...

hmm jeg synes endelig farven er ok men ved ikk synes bare dine negle ser meget våde ud der og det kan jeg ik så godt lige det er nok lakker ;D

Lykkedyret sagde ...

Øv de har dem ikke i Matas i Vordingborg!

Send en kommentar