fredag den 24. august 2012

Holografisk efterår

 Med kun få dage tilbage af sommermånederne, synes jeg, at vi skal tage hul på lidt efterårsnegle. Som altid følger neglemoden også tøjmoden, det er de samme farver som går igen. Nogle lidt mørkere toner, fx bordeaux og støvede lilla og grøn-brune farver. Men, jeg kan godt lide at gøre efteråret lidt mere sommerligt, og det kan man fx gøre, ved at bruge holografiske lakker i efterårsfarverne. I hvert fald for mig, er holografiske lakker rigtig sommerlige, især hvis man bruger klare farver.
Desværre, er der ikke helt så stort udvalg af holografiske lakker i butikkerne, som jeg kunne tænke mig, men jeg har også er virkelig stort behov for at inverstere i holo-lakker. Heldigvis købte jeg noget spectraflair for noget tid siden, som jeg lavede til en holografisk toplak, så jeg hurtigt og nemt kan lave alle lakker holografiske.
Idag vil jeg vise jer, hvor flot efterårsfarver er med holografisk-effekt på. Jeg har lagt to lag Essie Merino Cool, en rigtig lækker støvet, næsten grå, lilla, og afsluttet med et lag hjemmelavet holografisk toplak. Det er så nemt, og de holografiske lakker giver altså lige det ekstra til ens negles udseende.

- Maja

2 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

SF ROCKS!!! :-p

Men, holo om efteråret/vinteren, kan det "lade sig gøre"? Jeg tænker, der skal jo solstråler til at få holo til at spille på alle sine farver. Og disse stråler ser vi jo ikke så meget til i den næste tid...

Sanne sagde ...

"et virkelig stort behov for at inverstere i holo-lakker" - kender det kun ALT for godt! :)

Send en kommentar