onsdag den 22. august 2012

Nyt i H&M.. (og Sephora)

I sidste uge var jeg et smut inde i København for at se om de havde lidt flere OPI - Black Spotted i Sephora, men det havde de ikke. Så jeg kiggede forbi H&M for at se om de havde fået noget nyt og faldt over de ovenstående lakker.

Heriblandt er der bl.a en mat toplak, nogle lækre holo agtige shimmer lakker (som jeg købte til et swap) og de 2 pakker med 3 små lakker. Den blå og grønne lak i den første pakke minder lidt om dem fra Nicki Minaj kollektionen fra OPI og hvem kan ikke bruge endnu en pink neglelak? :D

Kan I gætte hvilken neglelak jeg har på ?

I sephora fandt jeg nogle OPI lakker hvor der stod Sephora Exclusive på og har ikke hørt om dem før. Den blå er åbenbart en del af Brights kollektionen, som man også kan få i Sephora i mini udgaver. Udover den blå er de andre i Brights kollektionen gamle OPI farver. I får lige et billede af dem..Jeg undskylder lige at nogle af billederne ligger på siden. Håber I kan klare det. Jeg vil prøve at vende dem imorgen. Lige nu er jeg bare færdig og smutter i seng..

Sussi

3 kommentarer:

Helena sagde ...

Det ligner meget Essie - Bekini so teeny på dine negle ;-)

Polish Life (Astrid) sagde ...

de to takker du holder i mitten altså den blålige og den lilla de er virkelig flotte! :D og forreaten så har h&m haft en mat top lak i okay lang tid (siden før sommerferien) :)

Emma sagde ...

Hej! jeg tror godt at du kan hjælpe mig, med dette spørgsmål. Jeg kunne se at du har købt nogle OPI neglelakker og jeg har lige et spørgsmål. For en måned siden, købte jeg en OPI neglelak i Magasin i København, i Farven: The one that got away, jep! Nemlig den er fra Katy Perrys collection fra 2010! Det er jo 3-4 år siden! Og det der irritere mig, er at den begynder allerede at skalle af, næste dag! Jeg bruger en base-coat fra Depend, og OPIs top-coat ''rapi-dry'', men kan det have noget at gøre med at neglelakken er gammel? hjælp..

Send en kommentar