tirsdag den 7. august 2012

Isadora's efterårs kollektion..


Femme Fatale er en mørk tomatrød creme neglelak. Da jeg så flasken troede jeg, at den havde et satin look finish, men i stedet var den denne mørke og lækre røde farve. Jeg er ikke den store fan af rød, men elsker de mørke af slagsen. Den er vampy uden at blive "for meget". På billedet har jeg 2 lag på, men ingen toplak.


 Metropolitan er denne støvede mørkebrune creme neglelak. Den var en anelse tyk i det, men med 2. lag var det ok nemt at udjævne lakken. På billederne så den næsten sort ud og ikke brun som jeg så den, så jeg tog et billede mere for at tvinge mit kamera til at tage et billede af den rigtige farve. Der er stor forskel på de 2 billeder.



Night Flight er 3. og sidste neglelak fra Isadora's efterårskollektion. Og jeg har gemt det bedste til sidst. Nøj hvor er denne her lækker. En mørkenblå shimmer, der næsten er ubeskrivelig. Jeg synes denne har det satin look som jeg håbede den røde havde, men er meget tilfreds med at den blå havde det i stedet. Denne var helt klart den nemmeste af de 3 at påføre og på billederne her har jeg også 2 lag.

Alt i alt en kollektion med traditionelle efterårsfarver, men skønt med en shimmer lak. Tit er efterårskollektionerne kun creme lakker. Den røde havde en dejlig dyb farve og den brune et skønt støvet look, men allermest glæder jeg mig til at bruge den blå shimmer lak i efterårssolen. Havde aldrig troet at jeg ville foretrække en shimmer over en creme lak.

Tusind tak til Ulrika fra Isadora for at sende disse 3 lakker til os.

Sussi

1 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

http://michellesmodeslam.blogspot.dk/2012/08/tip-depend-holo-lakker-hos-matas-pa.html

Masser af link-love. :)

Depend holo-lakkerne fås nu hos Matas på Nørreport. :)

Send en kommentar