mandag den 6. august 2012

Nyheder fra Nilens Jord og Sally HansenFra uge 36 (3/9) kan man få disse 3 nye neglelakker fra Nilens Jord. Den røde (690), den grå (692) og den sarte lyserøde (694). Jeg glæder mig især til den røde og den lyserøde. Elsker mørke efterårsfarver. Prisen er 99.95 vejl.Glæd jer til uge 34 (20/8) for der kan I få fingrene i disse nye Gem Crush neglelakker fra Sally Hansen. Lakkerne minder meget om China Glaze Eye Candy kollektion, men har man ikke allerede dem kan disse helt sikkert lokke en. Mums Se evt billeder af Gem Crush lakkerne hos Scrangie her.

Derudover kommer Sally Hansen med lidt flere nye farver i Diamond Strength kollektionen. Her er 2 af 6 nye farver. Prisen på både disse og Gem Crush lakkerne er 79.95 stk.Jeg har modtaget 3 nye efterårsfarver fra Isadora i dag, som jeg tester imorgen, så glæd jer, de er nemlig mega lækre!

Sussi

2 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Ser godt ud :)

Sanne sagde ...

For en gang skyld er jeg foran, jubii! :) Jeg så Gem Crush lakkerne i USA i februar, og synes de minder utroligt meget om OPI's Muppet collection fra sidste jul, så jeg købte kun den koksgrå glimmer - den er fed!

Send en kommentar