søndag den 19. august 2012

Tilbud og rabatter

Jeg har samlet lidt forskellige tilbud i dagens indlæg. Hvis I falder over nogle gode tilbud, så skriv dem venligst herunder i kommentar feltet :D


Hos Cherryculture.com har de Back to School rabat på alle deres varer på siden. Det er 20 procent og de har mærker som NYX, Milani, LA Colours osv. Desuden har de også makeup osv. Brug koden der står på billedet herover. Det gælder indtil d. 21 august.


Matas har i uge 33 og 34 tilbud på Sally Hansen neglelak og salon effects strips. Tag 3 og betal for 2. Desværre er de nye Gem Crush ikke med i tilbuddet, men Åbenbart gælder tilbuddet også de nye Gem Crush neglelakker,(ifølge en af matas butikschefer, nogle siger dog at de ikke gør, forvirret? ok :D ) så husk at de fra i morgen burde kunne købes i alle matas forretninger. Spørg efter dem i butikken, nogle siger at de gemmer dem lidt.

Udover Sally Hansen, så har Matas også deres striber på tilbud, også 3 for 2's pris. Her i blandt er deres neglelak fjerner, og det kan man jo aldrig få for meget af :D

Sussi

1 kommentarer:

Mette sagde ...

Ifølge Lisa fra neglelir, skulle Gem Crush også være med i tilbuddet... Hun har ihvertfald fået en mail fra kundeservice der skulle bevise det :)

Send en kommentar