søndag den 16. september 2012

Ciatés Godtepose


Som lovet, kommer her billeder af de skønne lakker vi fik med hjem fra Ciatés event i kødbyen i torsdags. Jeg kunne slet ikke vente med at få dem prøvet, dem som lavede manicure på os til eventen roste neglelakkerne meget, så jeg var selvfølgelig spændt på at få syn for sagen.

I får også en lille update omkring Caviar manicuren, alerede dagen efter begyndte perlerne at miste sin farve, de faldt ikke af, men blev stille og roligt mere sølv, så holbarheden af de små 'perler' er ikke så god. Meeeen jeg vil stadig gerne købe deres sæt fordi effekten bare er SÅ fed, om så bare for en enkelt aften.

Den første af farverne jeg prøvede, var den knaldrøde Boudoir. Der er altså et eller andet over sådan en helt rød neglelak. Jeg ved ikke helt hvordan, jeg skal beskrive det, men for mig er den indbegrebet af fine damer i  store pelse.
På billederne har jeg lagt 3 lag af lakken, for, at den ser ud som i flasken. Det bedste ved lakken er, at den er så glossy, at jeg ikke har behøvet at lægge toplak på. Den skinner helt vildt meget, og jeg sad i længere tid og bare beundrede dens glossyhed. Man bliver næsten sulten af at se på den, så lækker er den. Jeg synes slet ikke, at billederne yder den retfærdighed, og ærgrer mig over, at vi ikke har haft bedre solskinsdage til at fotografere neglene i.

Den anden af farverne som jeg fik lov at prøve var en lækker metallisk lak Spending Spree. Jeg havde rigtig store problemer med, at fotografere denne lak, fordi den changerer i både lyserøde og guld nuancer. Det var slet ikke til at få foreviget på billederne, men jeg kan love jer, at den også skinner lyserødt. Det er ikke bare en guld lak.
Overraskende nok, krævede den kun to lag for at være dækkende, det er altid dejlig når man ikke behøver bruge alt for lang tid på at lægge sin manicure.
Fordi det er en metallisk lak, er det altid en god ide at bruge en underlak, som udglatter neglen, så man ikke kan se riller osv i neglen. Metalliske lakker har det nemlig med, at afsløre ALT i neglen. Men gå efter en baselak som hedder Ridgefiller, så ved man, at den udglatter neglen.
Jeg kan med glæde fortælle, at jeg heller ikke har lagt toplak på denne neglelak, den var også skinnende nok i sig selv.


Den tredje og sidste neglelak, også min ynglings, var Cabaret, den passer perfekt til efteråret farver. På neglene er jeg sikker på, at denne skønne nuance af bordeauxrød bliver populær, i sig selv er den virkelig flot, men den er også rigtig fed sammen med et andet hit i efteråret, nemlig karrygul. Man skulle ikke tro det, men de passer så flot sammen.
På billederne har jeg lagt 3 lag for at få den helt dækkende. Jeg er meget tilfreds med både konsistens og farve tæthed i lakken. Noget andet jeg har lagt mærke til ved Ciatés lakker er, at deres pensler er forholdsvis brede. Medmindre man har meget smalle negle er det faktisk en fordel at de er lidt bredere, fordi det gør det nemmere at lægge en jævn manicure, fordi man behøver færre strøg på neglen, hvilket mindsker risikoen for, at man trækker neglelakken af igen. Som det også har været gældende med de andre to lakker, har jeg heller ikke behøvet toplak på denne lak.
- Maja

4 kommentarer:

Katinka sagde ...

Wow nogen skønne farver :) Jeg kan faktisk godt se på nogle af billeder med guld-lakken, at der er lidt lyserød skær i. Det synes jeg gør farven meget mere interessant :) Jeg synes også at den sidste er en dejlig efterårsfarve, så den gad jeg godt eje! :D

http://bykatinka.blogspot.dk/

Negle Lir sagde ...

Wow, det er godt nok vildt som de skinner :-p

Anonym sagde ...

Sikke nogle fede farver! :)
Jeg tænkte på om I måske kunne prøve, hvis I har tid og lyst selvfølgelig, at anmelde mærket: ’Le Femme Beauty’
Jeg ved ikke om I kender mærket. Det er nu bare et billigt mærke til omkring 20-25 kr. pr. flaske, men jeg synes nu at det er et okay mærke.
Men det kunne selvfølgelig været fedt at høre nogle eksperters mening om mærket! ;)
- Og tak for den fede blog for resten! :)
Mvh IA.

Sanne sagde ...

Hvor kan man købe mærket henne? Jeg kender det slet ikke, men jeg har da fået helt lyst til røde negle. Kan ikke huske hvornår jeg sidst havde det, og det er jo egentligt elegant.

Send en kommentar