tirsdag den 11. september 2012

Hvordan laver du fransk manicure?

Mens min hånd stadig er dårlig gad jeg godt have lidt fine negle, som ikke er så besværlige at lave, så jeg havde tænkt på fransk manicure. Men, hvordan laves det nemmest?
Jeg har lige prøvet at lave nogen i frihånd med penslen fra neglelakken. Det gik faktisk ok, men er der en bedre måde? For jeg vil jo gerne lave dem i andre farver end hvid. Den sølv jeg har på nu, er jeg ikke så vild med, det er ikke lige mig. Så forslag til hvilke farver der fungerer godt modtages også gerne. :)
- Maja

9 kommentarer:

Julie sagde ...

har lige set et billede med sort, det var pænt :)

Katinka sagde ...

Kunne forestille mig at en hel skrig-pang-neon farve ville være flot :) men nok ikke mørke farver, bortset fra sort :)

Bykatinka.blogspot.dk

Katinka sagde ...

Og så bliver kanten jo flottest med de der små kant-klistermærker :)

Unknown sagde ...

Jeg bruger de der klistermærker fra Mavala (Sælger også nogle i andre former) Men synes da jeg har set Sussi blogge om sådan nogen i mange forskellige former?

Unknown sagde ...

jeg har prøvet med lyse blå eller orange om sommeren og det har været rigtig fint synes jeg :)

Anonym sagde ...

Glimmer med farve:-)

Ida sagde ...

Jeg har lavet det med meget forskelligt. Men når mine negle er lange, så er der plads til at jeg kan ligge lidt avispapir og så lave tipper med bogstaver..

Anonym sagde ...

Jeg har på en nail art hjemmeside set et tip hvor man bruger en elastik.
Men skal binde en knude på midten af elastikken (mad elastik) så der er to løkker. Så sætter man den ene der hvor man vil have tippen og sætter den anden Løkke på tommelfingeren så den bliver hvor den skal. (jeg håber du forstår mit lidt forvirrede indlæg men det er svært at forklare uden billedet)
Jeg har endnu ikke prøvet det, men det lyder nu smart :)

Lene uden efternavn sagde ...

De der klistermærker virker rigtig godt med de hænger også nemt fast i lakken nedenunder så man trækker det af når man tager dem af igen

Send en kommentar