tirsdag den 18. september 2012

The Lorax Negledesign

"Unless someone like you, 
cares a whole awful lot,
nothing is going to get better,
it's not."

Igår fik nogle af jer, som er med i facebookgruppen Neglelir, et lille preview på dagens design. Jeg blev nemlig færdig med det igår aftes. Først vil jeg lige sige tak for alle jeres søde ord. Det betyder utrolig meget. 

Som I nok har gættet udfra citatet i toppen (eller fra billedet igår), så er dagens design inspireret af The Lorax. The Lorax er oprindeligt en børne bog af Dr Seuss, som blev filmatiseret i 2012. Filmen er rigtig god, og er faktisk meget relevant for nutiden, og sætter lys på at vi skal behandle jorden ordentligt. Hvis ikke I har set filmen, så burde I få det gjort.

Nå, men som skrevet er mit negledesign inspireret af denne film. Jeg har forsøgt at få lidt forskelligt fra filmen med på neglene, og jeg er MEGET glad for designet. Jeg har på ingen måde lyst til tage det af neglene, jeg er vild med, hvordan det ligner små tegneseriebilleder på neglene. Det er nu, at jeg virkelig ville ønske, at jeg var bedre til at arbejde med min venstre hånd, så min højre hånd kunne få samme dekorationer.
Nu er det vist også tid til, at I får nogle billeder, som godt kunne have været bedre, damn you vinter uden godt sollys. Heldigvis har jeg hørt en lille Sussi-fugl synge om, at mit liv i forhold til fotografering bliver lidt lettere meget snart. 

- Maja


3 kommentarer:

Solensdanserinde sagde ...

wow fantastisk lavet!

Mette Straa sagde ...

Det er simpelthen nogle fantastiske negle! Du er så talentfuld! Jeg skal helt sikkert se Lorex nu! :D

katfio sagde ...

Hold da helt op !! WOWOWOWOWOW vildt flot :D

Send en kommentar