mandag den 22. oktober 2012

Kommende kollektioner fra OPI

OPI har vist billeder fra deres første 2 kollektioner i 2013 og vi vil naturligvis vise jer dem. Udover 2 kollektioner i samarbejde med Mariah Carey, har OPI planlagt en Europæisk inspireret kollektion.

(billederne er fra OPI's facebook side)

Euro Centrale er godt nok noget af en blanding af farver. Det er som om kollektionen slet ikke er sammenhængende. Men ok, den er også inspireret af en masse forskellige lande. Jeg ved ikke hvad jeg synes om farverne. Det er ikke fordi der er nogen nye spændende farver, men alligevel er de nu meget pæne de fleste af dem. Jeg tror dog ikke jeg umiddelbart kommer til at købe nogle af dem. Men når man får set swatches af dem, er der sikkert 1 eller 2 der ender i min samling. 

En af de 2 kollektioner som OPI laver i samarbejde med Mariah Carey (hvilket jeg synes er mærkeligt, da hun ikke er aktuel med noget - men det kan jo være der kommer et nyt album til foråret - hvem ved) er med OPI's nye tekstur som de kalder Liquid Sand. en blanding af mat neglelak og glitter. Jeg synes det ser spændende ud, men synes at det fungerer bedst med de mørke farver. Kan især godt lige Stay the Night og Can't let go.... og Get your number. Ok kunne bare have sagt, at jeg ikke kunne li The impossible ;P

Glæder mig til at se hvad den anden Mariah Carey kollektion byder på.

Sussi

7 kommentarer:

Maja sagde ...

Synes de der Liquid sand ser spændende ud:-). Umiddelbart er der ingen af farverne jeg bare må eje, måske nr man har set dem i virkeligheden;-). Men jeg har også stadig til gode at eje en OPI - lak;-):-(

Simone sagde ...

Det kunne godt være You're such a budapest får lov at flytte ind hos mig. Kommer dog an på swatchene. Har bare en forkærlighed for sådanne blålilla/lavendel farver!

Katrine Sommer sagde ...

Jeg kan helt sikkert se et par, der bare skal ejes til den tid (:

lauriestrode sagde ...

Årh, jeg synes da nok, der er et klart tema her ;) - alle navne hentyder centraleuropæiske byer eller lande:
http://wikitravel.org/en/Central_Europe

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lauriestrode

Det var nu mere farverne jeg tænkte på ;P

Sussi

Sanne sagde ...

Carey har jeg da heller aldrig forbundet med fede negle, så lidt løjerligt. I har ret, farverne er rodede og der er ikke noget nyt. Det skulle da lige være den gule shimmer, som er ret flot, men gult klæ'r bare ikke min blege hud. Hvad med OPI's Bond kollektion, den har I da slet ikke nævnt?

*kat*KAT*kat* sagde ...

Mariah Carey skal vist være dommer i American Idol, det gør hende vel lidt aktuel ihvertfald over there

Send en kommentar