tirsdag den 23. oktober 2012

Billigere alternativer del 1

I første del af Billige Alternativer vil jeg vise hvordan man laver Ciaté's trendy manicurer til en brøkdel af prisen som Ciaté koster.

Den første er Caviar manicuren. Den er lavet med små kugler, som hedder microbeads. Fremgangsmåden er således:

1. Påfør 1 lag neglelak på alle negle.
2. Påfør 2. lag på én negl ad gangen og drys kuglerne på neglen mens lakken er våd. Tryk forsigtigt ned på neglen for at fastgøre kuglerne mere.
3. Følg trin 2 med alle neglene en efter en.

Den billigere løsning:

Køb disse microbeads i hobby forretninger, eller på ebay.com for næsten ingen penge. De fås i utallige farver og vil man gerne have multifarvede negle, så blander man bare de farver man kan li. På den måde er det ikke kun billigere, men man får også et større udvalg.

Den næste er Velvet/Velour manicuren. Den er lavet med et specielt pulver, som gør overfladen på neglen bliver blød og ligesom filt. Fremgangsmåden er således:

1. Påfør 1 lag neglelak på alle negle.
2. Påfør 2. lag på én negl ad gangen (og evt toplak) og drys pulveret over neglen mens lakken er våd. Tryk forsigtigt ned neglen og tap den på bordet så overskydende falder af.
3. Følg trin 2 med alle neglene en efter en.

Den billigere løsning:

Flocking powder, som den billige løsning hedder, har jeg ikke kunne finde herhjemme, men det kan købes på f.eks ebay.com meget billigere. Man kan også få mange flere farver end dem Ciaté har lavet.

Den sidste er Sequin manicuren. Det er en manicure lavet næsten på samme måde som Caviar manicuren. Her bruger man bare pallietter i stedet. Fremgangsmåden er således:

1. Påfør 1-2 lag neglelak på alle negle.
2. Påfør neglelim eller topcoat på én negl ad gangen og drys pallietterne på.
3. Følg trin 2 med alle neglene en efter en.
4. Afslut med topcoat.

Den billigere løsning:

Igen er ebay.com et fantastisk godt sted til at finde disse hobby artikler og jeg fandt et godt udvalg. Man kan få dem i flere størrelser, men tror at de mindre er bedre til dette formål. Jeg tror dog, at jeg kommer til at smide Sequin manicure fra Ciaté på min ønskeliste til jul alligevel.

I næste del vil jeg bl.a vise hvordan man billigt kan lave en kopi af OPI og Zoya's guld glitter flage topcoats.

Sussi

(klik på ebay.com linkene for at komme til søgningerne)


3 kommentarer:

Katrine Sommer sagde ...

Virkeligt godt indlæg! Tak! :D

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Katrine.. Tak :D

Sussi

Sanne sagde ...

Superfedt indlæg, billige alternativer er altid velkomne. Det go'e ved dem er jo at man ikke kan se mærket, når de er på neglene.

Send en kommentar