torsdag den 15. november 2012

Essie - GreenportJeg har ventet rigtig længe på, at kunne lave et indlæg med den overskrift. Flere års søgen er forbi, og det fordi den søde Marie-Louise (aka Lauristrode) har sendt den til mig.

I fik jo et lille glimt af den igår, og idag har jeg heldigvis haft tid til at få taget nogle bedre billeder af den.
Det er den perfekte turkise lak, jeg har næsten lyst til at have den på for evigt, jeg har altid haft lidt et blødt punkt når det kommer til turkise lakker. Alle turkise lakker jeg gennem tiden har prøvet, har været for, at finde en som var (næsten) magen til Essie's Greenport, nu er den søgen forbi.

Nu tænker I måske, er den så alt det du troede den ville være? og ja, det er den. Måske endda mere til.Jeg har kun lagt to lak, og alligevel er den rigtig flot dækkende. Jeg har også lagt et enkelt lag Seche toplak, de fleste creme-lakker har brug for et lag toplak for rigtigt at komme til at skinne og vise sit fulde potentiale.

Det ærgrer mig, at mine negle er så korte. De er allesammen flækket indenfor den sidste uges tid. Det gør mig en smule ked af det, at ligepræcis denne lak, ikke kommer på nogle smukke lange negle. Men så må jeg jo bare prøve den igen, når neglene er vokset ud.
- Maja

3 kommentarer:

Solvejen sagde ...

Nøj, det er snyd! Den har jeg også ønsket mig i... 2 år? Deromkring i hvert fald - i øvrigt den eneste fra den kollektion, jeg gerne ville have, men opdagede Essie lige et par måneder for sent. Man kan jo ikke engagn købe den til overpris på ebay..
Jeg er misundelig - den er SÅ flot. Sikke en flink læser, hende Lauriestrode :)

Anne Mette M. Sørensen sagde ...

Åhh det er bare fedt når man endelig får et stort ønske opfyldt :-)
Den får sikkert en æresplads i samlingen og kan nu leve et godt liv hos dig :-)

Heidi sagde ...

Laver du ikke et indlæg med sammenligning af den med andre lakker? :-) F.eks. CG-For Audrey

Send en kommentar