onsdag den 14. november 2012

En glædelig overraskelse

Idag kom jeg hjem fra ferie i Jylland, og i min postkasse lå der en lille pakke. Så jeg blev meget overrasket, jeg havde nemlig ikke bestilt noget. Og til min store overraskelse var det en højt ønsket neglelak jeg modtog, fra søde Lauriestrode (håber det var rigtigt stavet;)). Hun har simpelthen fundet en lak jeg har ledt og søgt efter i hvad der føles som en evighed. Jeg har hende dybt taknemmelig.
Jeg har hurtigt prøvet den på, og I må gerne se det hurtige billede, jeg får først tid til at finde kameraet frem imorgen nemlig. Det kan være at I kan gætte, hvilken lak det er ;)

Jeg kan se, at dette indlæg ikke kunne ses på bloggen, men det kan det nu. Meget mærkeligt, mon der allerede er nisser på spil hos blogspot?

2 kommentarer:

Emilie sagde ...

Tillykke Maja! jeg kan huske at du har ønsket dig denne siden jeg startede med at læse med hos jer, for omkring 2 år siden. Virkelig en sød person som har sendt den til dig! :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak Emilie. Jeg tror også jeg har ønsket mig den næsten så lang tid som vi har haft bloggen. Det er helt skørt at den nu er kommet 'hjem' :)

Mvh Maja

Send en kommentar