torsdag den 22. november 2012

Neglekunst Kom Godt Igang Del 2

Så er det blevet tid til anden del om hvordan, man kommer godt i gang med at lave neglekunst selv. I dette indlæg vil jeg finde nogle ting, som er rigtig rare at have.
De fleste af de ting jeg har fundet, er ting fra Ebay. Vi køber tit ting fra Ebay, fordi der er billig fragt og tingene koster MEGET mindre end hvis det skulle købes i danske butikker.

Pensler: Hvis man vil lave de helt små detaljer på sine negle, er man næsten nødt til, at anskaffe sig nogle forskellige pensler. Det gælder om at finde ud af hvilken slags pensler man bedst kan lide at arbejde med. Jeg kan bedst lide nogen, hvor 'hårene' på børsten ikke er alt for lange. Jeg synes, at det giver bedst kontrol, men jeg har set at mange bruger nogle med længere hår.
Til at starte med kan man købe et sæt som det her:

http://www.ebay.co.uk/itm/15-pcs-Set-Nail-Art-Paint-Dot-Draw-Pen-Brush-for-UV-Gel-diy-decoration-tools-/150951038024?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item2325620c48

Her får man en masse forskellige pensler, og har en masse at vælge imellem, til man finder ud af hvad man bedst kan lide at arbejde med.

Man kan også vælge et sæt som det her:

http://www.ebay.co.uk/itm/3-NAIL-ART-FINE-PAINTING-BRUSHES-ACRYLIC-FRENCH-NAIL-DRAWING-TOOL-MANICURE-SET-/280881944875?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item4165de592b

Her får man kun 3 pensler, de er til gengæld ens i udformning, og varierer kun i størrelsen. Jeg har købt dette sæt og er meget glad for det, den mindste pensel bruger jeg til de fleste af mine designs.

Det skal lige siges, at jeg ikke kender de to sælgere jeg har linket til. Men hvis man vil købe pensler på Ebay, så vælg sælgere med god feedback, og sælgere som er "toprated", og tjek priserne, det varierer lidt derinde, og man kan godt spare lidt ved at kigge siderne igennem.

Dotting tool: Lige som pensler, er det her værktøj også rigtig rart at have, og kan anskaffes for under 20 kr. For de 20 kr får man flere forskellige størrelser til at lave pletter med. Jeg bruger dem ikke så ofte, men når jeg bruger dem, er det rart at kunne vælge den som har den rigtige størrelse.
Det er også noget jeg har købt på Ebay, jeg har et sæt som ligner det her rigtig meget

http://www.ebay.com/itm/SM-5-X-2-Way-DOTTING-Pen-Marbleize-Tool-Nail-Art-Dot-Paint-Blue-183-/140888853119?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20cda14a7f

Og så koster det næsten ingenting. Hvis man går og er lidt bange for at handle på Ebay, så er der ikke andet at sige end, hop ud i det, og lad være med at købe noget som er dyrere end du ikke bliver ked af at have mistet pengene. For en god ordens skyld har jeg ALDRIG oplevet at mine ting ikke er kommet fra Ebay, og jeg har handlet der i flere år.

Faktisk kan man lave rigtig mange flotte designs med bare de her to ting. Hvis man kun vil købe en af tingene, så ville jeg satse på penslerne. Jeg bruger stort set kun pensler når jeg dekorerer mine negle.

- Maja

2 kommentarer:

Johanne sagde ...

Åh, perfekt - jeg har manglet nogle gode pensler, men jeg har været så overvældet af udvalget på eBay, at jeg lidt gik kold :) Tak for anbefalingerne :)

Anonym sagde ...

Hi there to every body, it's my first go to see of this web site; this website contains awesome and genuinely fine information in support of readers.
installing hardwood floors

Feel free to surf to my web site :: hardwood floor
my webpage > engineered hardwood flooring

Send en kommentar