onsdag den 21. november 2012

Neglekunst Kom Godt Igang Del 1

Vi får rigtig mange mails fra jer søde læsere om, hvordan vi laver vores designs, og hvad man skal bruge for at lave den slags designs vi laver. Så derfor, vil jeg lave nogle indlæg om hvordan man kommer godt igang. Der bliver noget for alle, så man ikke behøver gå ud og bruge en formue på negleudstyr uden at vide om det er noget man gider bruge tid på.
I første del af serien vil jeg komme med eksempler på ting man har i sine skuffer derhjemme som bare ligger og venter på, at blive brugt til at dekorere neglene med. Alle neglelakker har potentiale til, at blive brugt til at tegne på neglene med. Det er bestemt ikke noget krav, at de har kostes over 100 kr.

Ting Fra Hjemmet:

Tandstikker: En tandstikker kan bruges til at lave linier, og generelt tegne med på neglen. De fleste vil have nogen i forvejen, og derfor kræver det ikke den helt store inverstering for at komme igang. Hvis bare man er lidt tålmodig, kan man godt lave nogle fine linier, ellers laver en tandstikker også nogle rigtig fine små prikker på neglene.
Den spidse ende skal man til gengæld passe på ikke ridser neglelakken, men ellers kan det godt bruges, og vi har tidligere brugt tandstikker til at dekorere vores negle med.

Tandstikker kan også bruges til, at lave marmorering på neglene, hvis man drypper lidt neglelak på neglen og forsigtigt 'rører rundt' i det, så får man et fint marmoreret udseende på neglene.

Knappenåle: Hvis ikke man har nået at købe et dottingtool endnu, så kan man sagtens finde noget derhjemme, som kan bruges istedet. I sykassen (din egen eller din mors) ligger der helt sikkert nogle knappenåle og hovedet på dem er glimrende til at lave prikker med. De fås i forskellige størrelser, og hvis man kun har en størrelse, skal man ikke fortvivle, så gælder det bare om, ikke at dryppe den særlig meget i neglelakken, på den måde kan man styre hvor stor prikkerne/pletterne bliver.

Vatpinde: Jeg kender faktisk ikke et professionelt værktøj til at lave maling-splatter på neglene, men jeg kender to ting fra hjemmet man kan bruge, det ene er vatpinde, hvor man trækker lidt i den, så den gå lidt i stykker. Så kan man dyppe den i lidt neglelak og derefter duppe de på neglene, det giver et malingsprøjt-udseende.

Sugerør: Sugerør er den anden måde jeg kender, som man kan bruge til at lave malingsprøjt. Det gøres ved, at dyppe sugerøret i lidt neglelak, og holde det over neglen og så puster man i sugerøret. Jeg ved at Sussi har prøvet denne metode med succes.

Hama-perler: Hvis du har børn, eller bare synes at de er hyggelige, har du sikkert nogle Hama-perler liggende. De kan skæres i tynde skiver og sættes på neglene, for at få et funky udseende. De er nemmest at skære ud med et barberblad, hvis ikke du har et, kan man købe dem billigt i Silvan. Man behøver ikke neglelim til at sætte dem fast på neglene, hvis det bare skal holde én aften, kan toplak eller en klar lak sagtens bruges.

Tape: Når du gerne vil lave perfekte linier, så er tape en hjælpende hånd i nøden. Det behøver ikke være striping tape, man kan sagtens bruge ganske almindelig tape som man også bruger til at lukke sine kuverter ekstra godt inden man sender dem. For at undgå, at tapen trækker den neglelak du har på i forvejen, kan man sløve tapen ved, at duppe den mod sin hud et par gange, så klistrer den mindre, men den fungerer stadig fint til at dekorere neglene med.

- Maja

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg havde slet ikke tænkt over det med tapen! Virkelig god ide:-) jeg har købt 15 pensler over eBay, og jeg mener jeg betalte 17 kr i alt, da fragten var gratis:D

Send en kommentar