tirsdag den 18. december 2012

3 vi kan li'! - neglepleje

Måske I har lagt mærke til at Jeres negle knækker mere end normalt og huden rundt om neglene og på hænderne er ekstra tørre? Det er pga kulden. Derfor er det ekstra vigtigt at pleje og passe på sine negle og hænder om vinteren. Jeg vil vise Jer de produkter vi bruger, når graderne daler.OPI Avoplex negle pleje serie har både neglebånds olie og fugtighedscreme til hænderne. Udover at de dufter lækkert, så har produkterne masser af fugt og og lækkerier til dine negle. Læs mere her.
CND Solaroil er en af de lækreste olier på markedet og du kan læse mere om det her.
Begge mærker ligger i mine skuffer og jeg bruger flittigt både håndcreme og olie fra OPI og den lækre olie fra CND.


Denne scrub fra Sephora er også en af de produker jeg bruger året rundt. Den eksfolierer og blødgører hænder, så gamle hudceller forsvinder og olien i scrubben fugter og blødgør hænderne. Mums. Der findes helt sikkert andre mærker der laver den slags, og man kan endda selv lave hånd scrub derhjemme med oliven olie og sukker. Klik her for at få en masse ideer til hjemmelavede scrubs.


Det lyder måske tosset, men hold fingrene varme, og undgå kulden når du er ude. Neglene kan altså ikke lide det kolde vejr. Desuden er det en god ide, at file eller klippe neglene når de knækker eller der kommer hakker i, så man undgår at det bliver værre. Til sidst vil jeg give det råd der passer til rigtig mange ting, men det er et rigtigt godt råd... drik masser af vand!

Rigtig go fornøjelse!

Sussi


3 kommentarer:

LEAntropisk sagde ...

Har i prøvet Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme? Det er fantastisk! Har selv Solaroil, men hvis mine neglebånd eller rødder driller er min Lemon Butter min _BEDSTE_ ven!

Negle Lir sagde ...

Jeg har lige købt solaroil, den er lækker, men jeg har heldigvis ikke drilske neglebånd, så jeg kunne godt klare mig med en billigere/mindre effektiv olie. Men omvendt så kan jeg godt lide luksus. En neglebåndsolie rækker LANGT, så den vil jeg nu godt give 80kr for istedet for 20kr...
Linket til håndscrub kunne jeg ikke lige åbne, men nogle gange når jeg har lavet kaffe (senseo kaffepuder) så åbner jeg puden og hælder den lune grums i en lille skål. Der er god olie i kaffe, men man jan også tilsætte en skefuld madolie eller andet olie (mange hår-olier kan også bruges til kroppen) og så gnubbe og massere hænderne med det. Det er SÅ skøn enfornemmelse :-) Hvor køber I OPI hånd-pleje produkterne? Jeg har købt en Scentsation håndcreme fra CND, den er egentlig rigtig lækker og dufter ikke mere end andre cremer. Tilgengæld SMAGER den overdrevent ekstremt :-/ Alt hvad man rører ved får den parfumere smag, også selvom man bare holder rundt om kop feks, så smager indholdet af cremen bvadr :-/ Så den er gemt til Godnat-creme...

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa.. jeg vender lige tilbage med svar :D

Sussi

Send en kommentar