mandag den 17. december 2012

Lemming..

Jeg ville jo gerne vise jer min nyeste og dyreste neglelak, men da mine negle ser absolut forfærdelige ud for tiden og min hud har set bedre dage, så synes jeg det var synd at bruge en masse (3lag på hver negl) af den, hvis ikke billederne ville blive pæne. Derfor har jeg swatchet den på et hjul i stedet.

Her er den så... Essie - Starry Starry Nights..

Starry Starry Nights er en mørkeblå jelly lak med sølv glitter. Meget simpel og meget smuk. Der er 3 lag på hjulet, men ingen toplak. Jeg glæder mig til at få den på igen. Jeg tror jeg venter til en dag med solskin og hor mine negle er blevet pænere igen.

Sussi

(ps. Hvis nogle af jer vil vide hvor jeg fik fat i den og hvad jeg ga for den, så kommer det her: Jeg gav 130 dollars for den på en auktion på ebay.com)

4 kommentarer:

Katrine Mørk sagde ...

Amerikanske dollar? som i 740kr?
Hvorfor er den så dyr?

Mette sagde ...

Den er godt nok flot :D Men har heller ikke forstået hvorfor den er så dyr, eller hvorfor den har været så svær at få fat i? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej tøser. Lakken er udgået af produktion og har været det siden 2008. Ærgrer mig over at jeg ikke købte den dengang. Så den nemlig i deres webshop. Grunden til at den er så dyr er fordi den er udgået og den er meget eftertragtet. Der er ikke mange der har den som sætter den til salg, derfor er den svær at få fat i for folk som mig. Den eneste mulighed for at få fingrene i den er på ebay på auktion. Folk som ejer dem vil jo gerne have mere for den end de selv har betalt.

Sussi

SANNE sagde ...

Tillykke med den, man har lov til at gi' sig selv noget man virkelig ønsker sig. :)

Send en kommentar