torsdag den 17. januar 2013

Død og pine!

Jeg har en hel masse klar til Jer, men har bare ikke haft tid til at sætte mig ned og skrive indlæggene. Det har været en travl uge, men jeg vil opdatere bloggen her i weekenden, så glæd Jer til nyheder fra Sally Hansen og Isadora og andet godt..

Sussi

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære piger!
Sikke en sej, rå, fed, fin, sjov, inspirerende - jeg ku' blive ved - blog :-)
Jeg er så ærgeligt over at I ikke har side numre på.. Jeg har idag læst 10-20-måske 30 sider. Jeg kan dog ikke komme tilbage og læse endnu ældre indlæg, da jeg er tvunget til at vælge "ældre indlæg" utallige gange. Vil i overveje at sætte sidenumre på? Jeg vil så gerne læse resten, men jeg ooorker ikke sådan et bladre arbejde næste gang jeg er online.
Uanset hvad - så kan i regne med endnu en fast læser fremover! God weekend,
Vh Helene

Else sagde ...

Hej Helene, Du kan bare bruge blogarkivet og læse tilbage (eller frem) måned for måned, så er det nemmere at holde styr på:)

Negle Lir sagde ...

Som Else skriver, er der ovre i højre spalte et blog-arkiv. Det er nøjagtig som en indholdsfortegnelse i en bog :-) Så der skal du kun huske på hvilken dato du nåede til sidst ;-)
Jeg er helt enig med dig i at dette er den bedste negle-blog!! Det var denne blog der for 3/4 år siden gjorde at jeg opdagede neglelak og des lige!

Negle Lir sagde ...

Kære Sussi

Jeg kan ikke rigtig få overskriften til at give mening... Jeg håber virkelig ikke den skal tages bogstavelig!!!!
God weekend :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak til jer tøser for at svare mht arkivet :D dejligt i er så hurtige.

Lisa jeg har været syg i et par uger omen glemte at skrive det hehe. Maja er osse syg så vi er ved at være trætte af ikke at have tid og lyst til at blogge.

Sussi

Send en kommentar