onsdag den 23. januar 2013

Første forårs blomsterOk.. faktisk er det mine første blomster nogensinde! Jeg synes de blev en anelse kedelige og ville faktisk helleree have haft en hvid baggrund nu når jeg ser billederne. Men jeg synes alligevel, at jeg ville vise dem til jer, når nu jeg havde brugt tid på at lave dem. Jeg brugte en af mine OPI minier med lyserød neglelak (Fandt ud af at det er PINK FRIDAY fra Nicki Minaj kollektionen), 2 af den og så en sort striber fra Inglot til at lave grenene og så mit dotting tool og Essie Sure Shot (også mini udgave) til prikkerne. Det er nu ret simpelt. Tror bare jeg skal øve mig i at gøre det lidt pænere :D

Sussi

7 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Jeg synes faktisk det er enoooormt fint netop som det er :-) Det minder mig om de der små bløde knopper - har ingen forstand på blomster overhovedet!! En skam du ikke kender navnet på den lyserøde for jeg mangler den nuance :-/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lisa. Jeg finder lige ud af farven når jeg kommer hjem fra arbejde. Man må ku slå nummeret op på google. Tror det er fra pirates collectionen.

Sussi

MichellesModeslam sagde ...

Jeg synes, ligesom Lisa, også at den sarte lyserøde farve er super fint til resten af mani'en. :) Synes virkelig det ser fint og slet ikke kedeligt ud. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hey lisa. Det er enten in the spotlight pink fra cirque du femme eller den lyserøde fra pirates kollektionen. Der stod ILN 16 på den.

Sussi

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Nejnejnej jeg fandt ud af hvilken en det var. Det er Pink Friday fra nicki minaj kollektionen. Aahh:D

Sussi

trinecohrt sagde ...

Super sød nailart :-) den må jeg også prøve :-)

Glittersnapdragon sagde ...

Oh, wow: that just looks so lovely! Cute little blomster on branches :-)

Send en kommentar