tirsdag den 22. januar 2013

Sally Hansen magnetisk neglelak (Polar Purple)


Som jeg skrev i mit indlæg om favoritter fra 2012, så troede jeg, at denne magnetisk neglelak trend var ovre, men så ser jeg at OPI, Essie og Sally Hansen kommer med magnetiske neglelakker i 2013 og så må man undre sig. Måske mest fordi der ikke er noget nyt ved det, de har bare lavet deres egen version for at være med og ikke være udenfor. (tror jeg). Jeg blev i hvert fald overrasket, da jeg fik denne med posten fra Sally Hansen.  Når alt det om trend og at det måske er ved at være på vej ud igen er sagt, så er det dog en super nem måde at lave noget andet på sine negle og især hvis man ikke er en haj til nail art og pensler. Det kræver bare at man kan påføre neglelak og holde en magnet stille hen over neglen i 10 sekunder :P

Når nu de her mærker beslutter sig for at deltage med denne type neglelak, så kunne man måske synes, at det ville have været fedt hvis der var kommet nogle nye mønstre og spændende farver og ikke bare det samme (gab) af samme skuffe. F.eks kunne Essie og OPI have lavet nogle af deres populære farver i en magnetisk udgave!! Sally Hansen kunne have lavet nogle andre mønstre:D


Sally Hansens magnetiske neglelakker kommer i 8 farver med samme bølgende magnet. Her er de andre farver.. (Dog kan man kun købe 4 af farverne i Danmark. De fås i Matas from til uge 9 og prisen er 99,95) Farverne man kan købe i Danmark er Polar Purple (som jeg viser her i indlægget) Ionic Indigo, Electric Emerald og Graphite Gravity. Hvis man vil have fingrene i de andre farver må man et smut forbi f.eks Ebay.

Fra venstre:
Electric Emerald, Golden Conduct, Graphite Gravity, Ionic Indigo, Kinetic Copper, Polar Purple, Red-y Response og til sidst Silver Elements.Sally Hansen har været super smarte at sætte brugermanualen på selve flasken!  Så hvis man lige får smidt den væk, eller har glemt hvordan man gør, så har man det hele lige ved hånden. Farven kan jeg rigtig godt lide. Dyb lilla med lysere streger der hvor magneten har hevet partiklerne frem. Jeg synes det ser sjovt ud med magnetisk neglelak. Det er som om neglen bølger.Hvad synes I om magnetisk neglelak? Inde/ude?

Sussi

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Husk at skrive, når I får ting sendt til test. Det skal fremgå tydeligt, jf. markedsføringsloven. Siger det bare, så I ikke får nogen på nakken over det. Jeg ved du skriver, at 'du har fået den sendt fra Sally Hansen', men det er altså ikke klart nok. Læserne skal kunne se, at det er et sponsoreret indlæg.

Solvejen sagde ...

Ude, helt klart, men jeg har så aldrig rigtigt syntes at de var specielt fede.. Farverne kan være fine nok i sig selv, men jeg gider ikke lege med magneter.. ;)

Anonym sagde ...

Inde!
Jeg kunne godt finde på at købe én.

Simone sagde ...

Jeg prøvede en magnet sidste år. Mine negle er åbenbart for buede til de lidt mere fancy magneter (havde købt med spiralmønster), og bølger og streger gider jeg bare ikke. Så de er stemt ude af mig.

Send en kommentar