mandag den 11. februar 2013

Februar Udfordring Dag 11 - Splatter Nails


Jeg har valgt at lave splatter negle idag. Egentlig ville jeg have lavet galakse splatter, men da jeg kiggede lidt frem i udfordringen, var der allerede en planlagt dag med galakse negle. Så valgte jeg at lave glitter splatter i stedet. Jeg har brugt Lorelei's Tiara til at lave glitter splatter med.

Først har jeg lagt en base af hvid lak, og da den var helt tør, har jeg lagt et par dråber af neglelak på neglene og forsigtigt trukket splattermønstret med et dotting tool.
Det er meget simpelt men giver en rigtig fin effekt.
Hvis man vil have det vildere, kan man lave flere forskelligt farvede 'splat' på neglene. Det kunne også være lidt fedt at overdynge neglene med splatter så man næsten ikke kan se baggrundsfarven. Jeg tror jeg skal lave denne manicure en gang til ved lejlighed.

Igen idag må I nøjes med et mobil billede. Jeg er ikke helt frisk, så det må blive så godt, som det kan lade sig gøre.

- Maja


4 kommentarer:

Doing A Little Nailart by Astrid sagde ...

Super fint! Det minder jeg lidt om sne og is ;) Forresten er i opmærksom på at hvergang man skal skrive en kommentag til jeres blog så skal men skrive den der række af bogstaver og tal? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej.. Ja det er med vilje. Vi får en masse spam kommentarer hvis ikke vi har sat koden til. Desværre, men det tar heldigvis ikke så lang tid at taste. :D

Sussi

Monica Michela Thorsager sagde ...

Super fint :-)

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Doing A Little Nailart by Astrid sagde ...

Øv det var da træls! Nej det gør det heldigvis ikk :) ville bare være sikker for vist det nemlig ikk selv før der var en som gjort opmærksom på det til mig :)

Send en kommentar