tirsdag den 12. februar 2013

Februar Udfordring Dag 12 - Matte


Dagens udfordring var ikke en rigtig udfordring, for det var bare egentlig at vælge en neglelak og komme lidt mat toplak på. Og jeg ELSKER at komme mat toplak på glitter neglelak.Sådet var bare at vælge og valget faldt på en af de lakker jeg har fået fra min amerikanske swap veninde, nemlig en Nicole by OPI som hedder Meet me on glitter. Jeg er helt vild med denne neglelak og det er første gang jeg har prøvet den (udover jeg har swatchet den på sticks), derfor får I også nogle billeder af den uden den matte toplak, som forresten er Essie's Matte about you (min foretrukne matte toplak).
Normalt synes jeg at glitter lakker ser bedre ud med mat toplak på, men i dette tilfælde må jeg sgu erkende at det er omvendt. WOW!Den har grønt og lilla skær alt efter hvilken vinkel man rammer lyset. Basen er sort/grå som ligner asfalt og så er den pakket med sølv glitter og ikke mindst stykker af lækre farvede glitter stykker. Mums!  Meet me on glitter indeed :D Jeg er faktisk ret tilfreds med de 2 Nicole by OPI lakker hun sendte med, så jeg tror jeg vil lokke hende til at sende nogle flere.. Denne er fra Kardashian kollektionen.

Sussi


3 kommentarer:

negleprinsessen sagde ...

Wauw den lak får altså også mig til at savle :-) den er godt nok lækker.... Jeg har aldrig kunnet bestemme mig for om jeg kan lide glitterlakker med mat topcoat? Måske fordi jeg bare bedst kan lide når det skinner allermest :-)

Monica Michela Thorsager sagde ...

Hold nu op hvor er den lak smuk! :-O

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Nanna Bruun sagde ...

Wow, det ser super godt ud. Den skal jeg da vidst lige kigge nærmere på.
Jeg kan se at I tit bruger Essie neglelak, og nu er det ikke for at spamme (to indlæg på én dag, hehe) Men her kan I spare mange penge på Essie neglelak, i hvert fald i forhold til hvis man køber dem i Matas.

http://gratis-fragt.dk/billig-essie-neglelak-spring-collection-2012.html

KH Nanna

Send en kommentar