lørdag den 16. februar 2013

Februar Udfordring Dag 16 - Animal Print
Jeg elsker designs med dyreprint, og jeg har tidligere lavet flere udgaver af leopard negle. Leopard er klart mit ynglings dyreprint, jeg har lidt en ide om at lave noget sengetøj i leopard og så matche mine negle med det. Måske er det lidt skørt, men jeg er bare helt pjattet med leopard print.

På trods af at jeg er så vild med leopard print, synes jeg ikke, at jeg helt kunne tillade mig at lave et design magen til et, I næsten lige har set. Så jeg tænkte at jeg kunne kombinere to forskellige dyr på neglene. Mit andet valg af dyr faldt på en tiger. En tiger har også en virkelig flot pels, især snetigeren, men den var for nemt at forveksle med en zebra, så jeg har har valgt den traditionelle tiger.
Det var rigtig nemt at lave, og jeg er blevet ret vild med det. Jeg har kigget på det hele dagen og jo mere jeg har kigget, jo mere kan jeg lide det. Det er ikke sidste gang at jeg kombinerer forskellige dyreprint. Måske bliver det i ukurante farver, det kunne også være lidt fint.


- Maja


3 kommentarer:

Monica Michela Thorsager sagde ...

Er helt vild med at du har blandet 2 dyreprint! Og kender godt det med at man hele tiden kigger på sine negle haha, du er ikke den eneste der gør det ;-)

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak skal du have :)
Man kan jo nærmest blive helt besat af at kigge på dem ;) Men jeg synes også man skal huske at nyde dem, især når man som Sussi og jeg skifter neglelak næsten hver dag. :))

Mvh Maja

Nanna Bruun sagde ...

Ih, sikke en skøn skøn negleblog I har her, piger! Og sikke en kreativitet!!

Har I nogensinde prøvet dottertools fra Orly? Jeg synes de er helt fantastiske, og ja generelt laver de nogle vildt fede lakker. Tjek det ud, hvis I har lyst, og keep up the good work :)
http://gratis-fragt.dk/billig-orly-nail-art-dotter-tool-og-nail-art-neglelak.html

Kh NannaMor

Send en kommentar