søndag den 17. februar 2013

Februar Udfordring Dag 17: Delicate print


Først og fremmest UNDSKYLD for mine tørre neglebånd og fingre. Jeg havde lige fjernet en mega glitter fyldt neglelak og glemte at komme olie på efterfølgende.. og så skulle det gå stærkt før aftensmaden, min datter var i ulvetimen og var mega hys, så tjept måtte jeg tage neglelak på, finde et stempel og tage nogle billeder.. Så jeg er faktisk ret tilfreds med dagens manicure, når man tænker på at det tog 15 minutter.

Et godt tip til hvis man som mig ikke har tid til at vente på at base lakken er helt tør før man kan stampe, er at komme et lag hurtigtørrende toplak på (vi bruger seche vite) for så kan man stort set stampe ovenpå efter 10 minutter.. smart :D


Jeg har brugt Essie - Blanc som base (2 lag) og min Bundlemonster plade nr.201 og en Konad stamping lak i lyserød med shimmer.

Jeg startede med 2 lag hvid, derefter stampede jeg mønstret på. For at gøre det lidt anerledes valgte jeg at sponge  for neden med den lyserøde og foroven med den hvide, så det fik et gradueret look.. Desværre havde jeg ikke set, at der var lidt nuller på min svamp... ih altså! Det er bare ikke min dag :( Til sidst afsluttede jeg med et lag seche vite igen.


Sussi


2 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg synes det er imponerende et du får det gjort med sådan en størrelse i huset! :)

Monica Michela Thorsager sagde ...

Lige en manicure for mig! :-)

http://mmonicamichela.blogspot.com/

Send en kommentar