mandag den 4. februar 2013

Februar Udfordring dag 4: Ombre

I dag har jeg lavet 2 ombre manicurer. Jeg er endnu mere glad for, at jeg har swatchet alle mine lakker. Det var bare en kæmpe hjælp til at sammensætte farver. Man kan lave ombre på flere måder. Man kan tage 1 farver og enten tilføje hvid eller sort alt efter hvor mørk lakken er i forvejen, så farven bliver den samme, men med lysere og mørkere nuancer. Man kan også, som jeg har gjort, finde 5 farver fra lys til mørk, som passer sammen - mere eller mindre.

Den første er en lilla ombre:

 Lakker jeg har brugt er:
Tommel: ELF - Glitter Purple,Pege: Nicole by OPI - Back to reality...tv,Lange: Color Club - Shabby Drab, Ring: Isadora - Bella Vita, Lille: China Glaze - Agent Lavender

(Isadora lakken er sendt til os til fra Isadora som gave - den bliver anmeldt i løbet af ugen)

Den næste ombre blev med farver som jeg ikke bruger særlig tit, nemlig brune og beige/nude farver. Det gik op for mig, at jeg faktisk har en del, så hvorfor ikke bruge dem lidt. De står jo bare og samler støv, de små stakler..Farver jeg har brugt kan du se herunder på billedet. Jeg blev faktisk ret tilfreds med resultatet og det er lige før jeg bedre kan lide denne ombre end den lilla. Den er lidt mere klassisk og man kunne måske endda bruge den til arbejdsbrug hvis man arbejde på kontor, hmm. (den sidste man ikke kan se mærket på er naturligvis en OPI). Til sidst tilføjede jeg et lag Essie - As gold as it gets (Tak Amalie for rettelsen) for jeg synes det passede rigtig godt til det brune. Desværre synes jeg ikke det er så pænt igen på de helt lyse farver.

Jeg har en lidt sær fetich, nemlig at tage billeder af papiret når jeg har fjernet neglelakken. List sært ik, men det ser bare så fint ud.. I får lige billedet..:P


SussiDeltager du også i udfordringen? Tilmeld dit bloglink her/Participating in the challenge? Submit you blogurl here:

4 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg kan også bedst li' den brune og jeg bryder mig ellers ikke om brunt. Den er rigtig fin med glimmeret over. Opi Man with the Golden Gun ville nok være super over. :)

Hanne V sagde ...

Den brune stemmer jeg også på af de to. Jeg er lidt nysgerrig, hvorfor rensede du det af igen med det samme?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne... Åh ja men hvem har råd til den :D

Hanne... For det første gjorde jeg det for at lave 2 forskellige muligheder og min højre hånd er ikke så pæn. Og så tager jeg bare tit neglelakken af igen når jeg har taget billederne da jeg skal lave til flere indlæg ad gangen. Men plejer at slutte med at lave dem jeg vil have på til næste dag hvor jeg laver billeder til indlæg. Har nemlig kun tid hver anden eller 3. Dag til at lave til bloggen, så jeg laver stort set altid til flere dage ad gangen.

Sussi

Amalie sagde ...

Sussi, det er ikke Essie shine of the times du har lagt over, det er as gold as it gets - ved det bare er en tanke/skrive bøf, men tænker du gerne vil rette det, derfor gør jeg opmærksom på det:)

Send en kommentar