tirsdag den 12. marts 2013

Forårs Nyheder fra Isadora


Så er der forårs nyheder fra Isadora! Måske kan disse lakker lokke foråret frem, det kunne i hvert fald være dejligt, for er vi ikke snart trætte af det kolde vejr? Jeg har fået fornøjelsen af at teste disse 2, der er dog flere farver i forårs kollektionen. Jeg tog et billede af det pressemateriale jeg fik tilsendt med pakken. Isadora lakkerne kan købes hos Magasin. Jeg køber dog også mine indimellem i Malmø eller Helsingborg.


---


Den første er Bella Vita, en lilla med shimmer. Desværree kan man ikke se det i det lys jeg havde mulighed for at tage billederne i og heller ikke i min lysboks. Men jeg var ret vild med farven og applikationen fejler aldrig noget med Isadora's lakker. Nogle gange er de dog en anelse tykke i konsistensen, men penslen er super god til at fordele lakken trods det. Penslen i Isadora lakkerne er brede. Jeg har 2 lag på, men ingen toplak.

---


Rosetta var meget svær at fotografere. Indefor blev farven mere lys gammelrosa hvor den i virkeligheden er mere lyserød og faktisk lidt skinnende lyserød :D Jeg fik fanget den rigtige farve på et af billederne, fordi jeg brugte blitzen, men farven ser altså bare lidt anerledes ud indenfor end ude i sollyset. Jeg har brugt 2 lag men ingen toplak. Jeg beklager formen på mine negle, de er bare ikke særligt samarbejdsvillige for tiden. Også i Rosetta er der shimmer, som man ser på det sidste billede som er taget med blitz.
Alt i alt super fine farver til foråret, og som altid er Isadora's lakker god kvalitet.


Sussi


Produkterne i dette indlæg er tilsendt til anmeldelse.

1 kommentarer:

Marias Nail Art sagde ...

Bella Vita er super smuk...

Send en kommentar