fredag den 29. marts 2013

On-stroke Lady in Pink


Jeg har leget med one-stroke nail art idag. Jeg har set utallige af youtube film, de fleste på et uforståeligt (for mig) sprog, men jeg kunne nemt fange teknikken.
Eftersom, atdet er allerførste forsøg er jeg rigtig godt tilfreds. Normalt når jeg laver negle designs, er alt lavet med neglelak, men jeg kunne slet ikke få det til at fungere med almindelig neglelak til det her design, så jeg måtte snige mig til, at låne noget af min kærestes akryl maling.
Jeg vil rigtig gerne prøve at lave one-stroke manicure igen. Jeg tænkte at det ville være virkelig flot som bryllups-/konfirmations manicure......... forudsat at man valgte nogle mere passende (her tænker jeg afdæmpede) farver.

- Maja

6 kommentarer:

Monica Michela Thorsager sagde ...

Wow hvor er det flot!

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Christina Rand Kristensen sagde ...

Ej hvor er det flot. Jeg havde også min debut i går aftes... Men det var ihvertfald ikke noget at prale af.. Så det skulle ikke på billeder. Måske skal jeg se nogle flere videoer først ;)

http://krummerand.blogspot.dk/

SANNE sagde ...

Det ma jeg studere nærmere, for det ser da helt vildt godt ud. :)

Anonym sagde ...

Hvad er one-stroke egentligt? Super flot mani.

Swååfie sagde ...

Hvor er det flot! Det er da helt vildt! Godt lavet ;)

Astrid Søby Fogh sagde ...

flot lavet! :) jeg er ret sikker på at man kun kan lave one-stroke med akrylmaling :) og bare et tip til youtube man kan i bunden der hvor man ændre kvaliteten af filmen osv. også få sat undertækster på også på dansk, det er godt nok google oversatte undertekster og derfor bliver bl.a. negle til søm men det fungere okay når men har ser 2-3 film tænker man ikk over det længer :D

Send en kommentar