søndag den 24. marts 2013

Jindie Nails - Candy Land


Dagens neglelak er fra Indie mærket Jindie Nails. Lakken er i en hvid base med forskellig farvet neon glitter. Jeg har brugt et enkelt lag Essie Blanc under, da den var en anelse for gennemsigtig til min smag uden.

Jeg havde glædet mig vildt meget til at prøve denne neglelak, men jeg blev bare så irriteret over hvor svær glitteret var at få ud af flasken. Jeg fortalte dette til en ven og hun sagde at Jindie havde lavet en Candy Land Remix, som vist var en forbedret udgave. Øv, den ville jeg hellere have haft.

Til gengæld faldt jeg over en neon glitter toplak i min søgen efter andre neon glitter lakker, da jeg sad og surmulede og ventede på at de mange lag af Candy Land skulle tørre. Nemlig Lush Lacquer's Clowning Around, men hvis du er til neon glitter, så tag lige og kig på deres nye lakker.. MUMS Klik Her!Lad og se hvor længe der tager mainstream mærkerne at kopiere denne type lakker ;P

Sussi

4 kommentarer:

Monica Michela Thorsager sagde ...

Nej hvor er den sød!! :-O

http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Kageenglen sagde ...

Altså, for mig som er lidt fatsvag... Hvor mange kan man købe før man kommer til skulle betale skat/told? Synes jeg kan se det koster 57 kr at få sendt en enkelt. ..

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej
Du skal ikke regne fragten med i de 80 kroner man max må handle for. Du kan komme lakker i kurven for max 80 kroner og fragten kommer så oveni. Jeg gør tit det at jeg køber mini flasker på etsy (hvis sælgeren har det) så kan man få flere forskellige. Håber det var svar. Ellers skriv gerne.

Sussi

Veronica sagde ...

Gel-Nails offers various nail products like Color Gel Nails, UV Nail Polish and different nail care products. Visit Gel Nails to get nail products at affordable prices.

Send en kommentar