fredag den 8. marts 2013

Sally Hansen Nyheder
I dag har jeg 2 lækre nyheder fra Sally Hansen. De hedder Lustre Shine og er duo chrome lakker. Dvs lakker som skifter mellem 2 farver alt efter hvilken vinkel og lys man ser dem.

Den første hedder Scarab og er en teal blå shimmer duo chrome, der skifter mellem teal og grønne/gule nuancer. Jeg synes at man ser de 2 farver bedre i skygge, men den teal shimmer ser absolut bedst ud i fuld sollys. Jeg har brugt 2 lag, men ingen toplak til denne test. Jeg synes at de var perfekte at påføre, ingen problemer med penslen eller neglelak.
Den næste hedder Copperhead og er en shimmer duo chrome i kobber brun/rød farve som skifter til en grønlig farve. Jeg synes dog, at den var sværere at se i denne lak end den anden. Jeg vendte og drejede både inde og ude for at få et godt billede af den anden farve uden det store held. Måske jeg bare ikke havde heldet med mig. Jeg har også brugt 2 lag og heller ikke her havde jeg nogle problemer med pensel eller neglelak.

Jeg synes generelt at Sally Hansen laver nogle fantastiske farver i fantastisk kvalitet, men er nok mest til deres creme lakker end disse, selvom den teal farvede er meget flot.

Der er lavet i alt 8 af disse Lustre Shine lakker og udover de 2 jeg har testet er der følgende farver..Lakkerne kan findes i Matas butikker fra starten af Marts og indtil sommer, da det er en limited edition. Så skal man have fingrene i disse skal man  ikke vente for længe.

Sussi

Produkterne er sendt til os til anmeldelse

3 kommentarer:

Negle Lir sagde ...

Jeg synes ærligtalt de er drønkedelige og de fleste af dem direkte grimme :-/ måske fordi de alle er set mange gange før... Jeg grmmer mine penge til noget andet :-)

Pia R. sagde ...

Wow... Det er pæne. Har allerede tænkt på købe lava farven... :-) Mon det kommer til matas?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Pia.. De skulle gerne komme i løbet af marts og til sommer.

Sussi

Send en kommentar